Zašto Beopopust?


  • Beopopust je poseban sajt koji ima magicnu moc. Na Vasa vrata moze dovesti do stotine novih kupaca.  Svakoga dana beopopust.rs objavljuje jedinstvenu, ekskluzivnu I neponovljivu ponudu uz najbolju mogucu cenu u Beogradu.
     

  • Ukoliko mislite da imate ponudu koja bi probudila interesovanje korisnika beopopust.rs, nas predstavnik ce Vam pomoci da je koncipirate na najbolji nacin i da u kratkom roku unapredite svoje poslovanje. Novu ponudu objavljujemo na nasim stranicama i pravimo jedinstvenu virtuelnu kampanju saljuci je hiljadama registrovanih korisnika putem dnevne e-mail ponude. Uz malo pomoci, na Vasa vrata kucace stotine zadovoljnih korisnika.
     

  • Vas glavni zadatak je da budete spremni na priliv velikog broja novih kupaca sa nasim kuponima i da im obezbedite dogovorenu ponudu. Njihov entuzijazam je svakako deo I nase I vase strategije, jer zadovoljan kupac ce sigurno uskoro doneti jos novih klijenata!
     

  • Odusevite ih svojim umecem, zadovoljite proizvodom ili uslugom i vest o Vama prosirice se Beogradom, internetom, mail-om, sms-om, drustvenim mrezama, blogovima, od usta do usta I sigurno ce pozeleti da se ponovo vrate kod Vas!