Pružalac usluga
34%

Krakov, Uskrs, 1. Maj: 590 din i 79€ za 2 noćenja i autobuski prevoz!

590
din
Vrednost
900
Popust
34 %
Ušteda
310
Preostalo
vreme
20190427 sati | min | sek
Ponuda je uspela!
Sledeći put budite brži!
28kupona
Pokloni prijatelju :)
Obradujte sebe i druge!
Facebook Twitter E-mail
Više o ponudi

 • Ponuda uključuje Putovanje u Krakov sa dva noćenja i prevozom u organizaciji turističke agencije Aqua Travel
 • Kupon od 590 din plaćate na portalu Beopopust.rs, a aranžman od 79 € plaćateprilikom rezervacije termina u turističkoj agenciji
 • Polasci iz Beograda ili Novog Sada
 • Kupon važi za jednu osobu
 • Možete kupiti više kupona
 • Termini polazaka:
  25.04. - 29.04.2019. - Uskrs
  01.05. - 05.05.2019. - 1. Maj
 • Deca ne ostvaruju pravo na popust
 • doplata za 1/1 sobu je 60% od cene aranžmana
 • Ne postoji umanjenje cene za sopstveni prevoz
 • Obavezna najava odmah po dobijanju kupona radi rezervacije mesta
 • Radno vreme:
  09-17h
 • Rok iskoristivosti kupona do 01.05.2019. 
 • Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće iskoristiti
 • Kupon se dostavlja e-mailom i dostupan je za štampanje i iz Vašeg profila
 

Aqua Bgd Travel

Adresa:
Čumićevo Sokače bb, I sprat, lokal 138.

Telefon:
011/ 3233-652

www.aquatravel.rs

Krakov, najveći grad Poljske
Dva noćenja sa doručkom
Autobuski prevoz
Uskrs ili 1. Maj

Krakov je čak 500 godina bio prestonica Poljske, a danas je jedan od najvećih gradova u Poljskoj. To je grad koji odiše energijom, mladošću i jedan je od najvećih univerzitetskih centara u Evropi. Nalazi se na obalama reke Visle. Krakov, kao i uopšte ovaj deo Poljske, smatra se srcem cele zemlje zato što obiluje bogatim kulturno-istorijskim nasleđem. Netaknut u II Svetskom ratu, stari deo grada prepun crkvi i muzeja, sa dominantnim kraljevskim dvorcem Vavelom podseća na slavne dane viševekovnog sedišta poljskih kraljeva. Krakov je prvi grad u svetu čiji je istorijski centar stavljen na UNESCO – vu listu svetske baštine. Osim mnogih mesta u samom gradu koje treba posetiti, nedaleko se nalazi i rudnik soli Velička, kao i ozloglašeni koncentracionil Auschwitz. Dakle, spakujte vaše kofere, jer vas ovaj šarmantni grad očekuje!

PROGRAM PUTOVANJA:

1. Dan BEOGRAD/NOVI SAD       

Polazak autobusa iz Beograda na Turističkom terminalu SP Lasta AD (autoput Beograd-Nis broj 4)   u 17.00h (3 dana pre puta proveriti tačno vreme polaska). Vožnja do Novog Sada, odakle je planiran polazak u 18.10h (mesto polaska zavisi od broja putnika i biće naknadno saopšteno). Vožnja preko Mađarske i Slovačke sa usputnim pauzama radi odmora.

2. Dan KRAKOV 

Dolazak u Krakov u prepodnevnim satima. Po dolasku odlazak na panoramsko razgledanje grada pesice (bez ulaznica u crkve i dvorce): Dvorac Vavel (Wawel), Katedrala Sv. Stanislava i Vaclava i kraljevski dvorac iz XIV veka. Šetnja Glavnim trgom (jednim od najvećih srednjevekovnih trgova u Evropi i jedna od najlepših urbanističkih celina uopšte), gde se nalazi spomenik Adamu Mickjevicu- poznatom poljskom pesniku i gotička Crkva Sv. Marije, Florianska ulica. Smeštaj u hotel u popodnevnim časovima. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, predlažemo posetu Galeria Krakowska (jedan od najboljih šoping centara u Poljskoj). Noćenje.

3. Dan KRAKOV-AUŠVIC BIRKENAU

Doručak. Fakultativno: odlazak do Aušvica -Birkenau i obilazak jednog od najznačajnijih i najtragičnijih simbola svetske istorije, koji predstavlja najveći i najozloglašeniji logor nacističke Nemačke (današnji spomenmuzej pod zaštitom UNESCO-a), mesto najvećeg masovnog ubistva u istoriji čovečanstva koje nosi ožiljak tamne strane ljudskog bića. Najsnažniji, najupečatljiviji i jedinsveni doživljaj koji budi mešavinu najrazličitijih osećanja od kojih ćete istovremeno biti i iznenađeni i produhovljeni i zbog čega ćete i drugima preporučiti obilazak ovog nesvakidašnjeg memorijalnog kompleksa. Jedinstvena istorijska priča koju  je nemoguće prepričati, pođite sa nama, čujte i doživite ! Povratak u Krakov. Slobodno vreme. Noćenje.

4. Dan KRAKOV-VELIČKA

Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativno: poseta rudniku soli Velička. Da li ste znali da se ispod tla Poljske krije čitavo podzemno carstvo od soli? Upoznajte tajanstvene dubine rudnika soli Veličke – neobičan podzemni slani grad, čudesan svet slanih jezera, pećina, prostorija i hodnika, kapela i još mnoga čudesa koje su stvarale generacije rudara zaposlene u najstarijem rudniku soli u Evropi. Posebno putovanje kroz rudnik počinje na 64 m a završava se na 135 m ispod nivoa zemlje uz mnogobrojne atrakcije poput slušanja Šopenove muzike, scenskih efekata,  i drugih iznenađenja koje čekaju samo na Vas. Povratak u Krakov. Slobodno vreme. Oko 18.00h je predvidjen polazak sa dogovorenog mesta za Beograd. Noćna vožnja kroz Slovačku i Mađarsku prema Novom Sadu i Beogradu, sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora .

5. Dan NOVI SAD/BEOGRAD/

Dolazak u  Novi Sad / Beograd u ranim jutarnjim časovima. (Kraj usluga)

ARANŽMAN OBUHVATA:

prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji
2 noćenja sa doručkom u Krakovu u hotelu* u 1/2 i 1/2+1 sobama ( doručak kontinentalni-samoposluživanje)
obilaske prema programu (Krakov)
usluge pratioca grupe (predstavnik agencije)
troškove organizacije putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
individualne troškove
medjunarodno putno osiguranje ( 1 eur dnevno  )
ulaznice i fakultativne izlete

FAKULTATIVNI IZLETI:
Aušvic i Birkenau - 25 €
Rudnik soli Velička -35 €

 OPIS I LOKACIJA HOTELA:
Smeštaj će biti u nekom od navedenih hotela ili sličnom:
HOTEL IBIS BUDGET KRAKOW BRONOWICE * www.ibisbudget.com

Komentari
Nema dodatih komentara

Vaš predlog

Naziv mesta:

Kontakt (ukoliko znate):

Kratak opis predloga (ukoliko želite):

Pošalji