Pružalac usluga
35%

Istanbul: 650din i 85€, za 3 noćenja sa doručkom i prevoz!

650
din
Vrednost
1.000
Popust
35 %
Ušteda
350
Preostalo
vreme
20181221 sati | min | sek
Ponuda je uspela!
Sledeći put budite brži!
26kupona
Pokloni prijatelju :)
Obradujte sebe i druge!
Facebook Twitter E-mail
Više o ponudi

 • Ponuda obuhvata
  kupon kojim ostvarujete popust za putovanje u Istanbul
 • Putovanje u Istanbul na bazi 2 noćenja sa doručkom i autobuskim prevozom u organizaciji turističke agencije Bg Turs Plus
 • Kupon od 650 din plaćate na portalu Beopopust.rs, a aranžman od 85€ plaćateprilikom rezervacije termina u turističkoj agenciji
 • Kupon važi za jednu osobu
 • Možete kupiti više kupona
 • Termin putovanja:
  07.11. - 12.11.2018.
  28.12. - 03.01.2019.
  13.02. - 18.02.2019. 
 • Način plaćanja:
  - Cena aranžmana je izražena u eurima, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu evra za efektivu UniCredit banke na dan uplate. Akontacija 30% prilikom prijavljivanja, a ostatak do pune cene aranžmana neophodno je uplatiti najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.
  - Dete od 2 do 10 godina u pratnji dve odrasle osobe bez sopstvenog ležaja – 40€
  - Doplata za 1/1 sobu - iznosi 50 % aranžmana
 • Preporuka: Pre uplate kupona proveriti raspoloživa mesta u agenciji
 • Obavezna najava unapred
 • DAN pred polazak organizator putovanja šalje SMS poruku sa svim detaljima polaska. Ukoliko ne dobijete poruku OBAVEZNOkontaktirajte agenciju radi dobijanja tačnih podataka oko polaska na putovanja.
 • Plaćanje se vrsi u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu UniCredit banke
 • Radno vreme:
  Pon - Pet 09-17h
  Subota 09-15h
 • Rok iskoristivosti kupona
  do 13.02.2019. 
 • Nakon isteka roka iskoristivosti, kupon nije moguće koristiti
 • Kupon se dostavlja e-mailom i dostupan je za štampanje i iz Vašeg profila
 

BG Turs plus

Adresa:
Kneza Višeslava br. 63 TC Vidikovac, lokal 1.46

Telefon:
011/ 22-87-022
062/ 323-423

www.bgtursplus.rs

-Putovanje u Istanbul
-Prevoz autobusom turističke klase
-3 noćenja sa doručkom
-Polasci: 07.11, 28.12, 13.02.

Program putovanja:

1. DAN: Polazak iz Beograda oko 14:30 časova. (tačno vreme I mesto polaska autobusa biće poznato dan-dva pred polazak). Noćna vožnja preko Bugarske sa kraćim usputnim zadržavanjima.

2. DAN: ISTANBUL
Dolazak u Istanbul u prepodnevnim časovima. Panoramski razgled grada - stari deo grada Ataturkov bulevar, most, Galata , Dolmabahce palata , Besiktas, Taksim,… Smeštaj u hotel oko 14h. Slobodno vreme. Noćenje.

3. DAN: ISTANBUL
Doručak. Slobodno vreme ili fakulatativni obilazak sa lokalnim vodičem: Trga Sultan Ahmed, nekadašnjeg Antičkog hipodroma, obilazak Plave džamije, Aja Sofije i Topkapi dvorca... Slobodno vreme za shoping i individualne aktivnosti. Povratak u hotel. Noćenje.

4. DAN: ISTANBUL
Dorucak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet do Vaseljenske Patrijaršije. Po obilasku Patrijaršije odlazak na fakultativno krstarenje Bosforom. Nakon krstarenja fakultativni obilazak Dolmabahce palate. Fakultativni odlazak na večeru u nacionalni restoran – Tursko veče. Noćenje.

5. DAN: ISTANBUL
Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativni odlazak do šoping mola Forum. Povratak za Istanbul. Polazak za Srbiju oko 17:00 časova. Noćna vožnja preko Bugarske sa kraćim usputnim zadržavanjima.

6. DAN: BEOGRAD
Dolazak u Beograd u prepodnevnim satima.

*Napomena: zbog mogućih dužih zadržavanja na graničnim prelazima, radova na putu ili iznenadnih nepredviđenih dešavanja I preusmeravanja u saobraćaju postoji mogućnost da dolazak na destinaciju ili povratak u Beograd bude kasniji od planiranog.

Aranžman obuhvata:
-Prevoz autobusom turističke klase (klima, video-audio oprema)
-Smeštaj u Istanbulu u butik hotelu “Buyuk Paris” (ili u hotelu iste ili vise kategorizacije) u 1/2 ili 1/3 sobama, na bazi 3 noćenja sa doručkom / švedski sto
-obilaske prema program putovanja
-usluge vodiča za vreme trajanja aranžmana
-troškove organizacije
-1 kofer standardnih dimenzija (60*40cm) i 1 ručni prtljag po osobi

Aranžman ne obuhvata:
-individualne troškove
-međunarodno zdravstveno osiguranje (mogucnost doplate u Agenciji)
-fakultativne izlete i ulaznice
-usluge lokalnog vodiča
-dodatnih kofer (putna torba) - doplata 40€

Fakultativni izleti (minimum 25 plativih putnika za realizaciju):
-Obilazak Aja Sofije, Plave Džamije, Top Kapi palata(sa ulaznicama I lokalnim vodičem) - 40€ po osobi
-Krstarenje Bosforom I poseta Patrijaršiji sa lokalnim vodičem - 20€ po osobi
-Dolmabahče palata (ulaznica I lokalni vodič) - 30€ po osobi
-večera sa pićem uz nacionalni program - 35€ po osobi
-šoping centar Forum - 10€ po osobi

NAPOMENA: Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza,parking, vodiča, ulaznica, organizacije.

Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

Za ovo putovanje je obavezno posedovanje crvenog biometrijskog pasoša. Minimum važnosti 3 meseca posle završetka putovanja. Program je rađen na bazi najmanje prijavljenih 50 plativih putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator putovanja zadržava pravo da otkaže aranžman I o tome obavesti prijavljene putnike najkasnije 5 dana pre objavljenog datuma polaska. Agencija zadržava pravo izmene u program putovanja/ redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti I više sile.Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu “tax free”, pa Vas molimo da to imate u vidu. Organizator putovanja Bg turs plus, licenca OTP 47/2015. Za ovo putovanje važe Opšti uslovi putovanja Organizatora.Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem Agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama Agencije. Potpisivanjem ugovora o putovanju, putnik potvrdjuje da mu je urucena potvrda garancije putovanja I da u celosti prihvata posebne uslove Milenijum osiguranja a.d.o., Beograd.Potvrda se odnosi na sve putnike koji su obuhvaceni ugovorom o putovanju pod navedenim brojem.

Organizator putovanja Bg turs plus, licenca OTP 47/2015. Za ovo putovanje važe Opšti uslovi putovanja Organizatora.

Komentari
Nema dodatih komentara

Vaš predlog

Naziv mesta:

Kontakt (ukoliko znate):

Kratak opis predloga (ukoliko želite):

Pošalji