Pružalac usluga
68%

Osmomartovski Beauty paket za dame u trajanju od 150 minuta- Uživajte, zaslužile ste!

1.980
din
Vrednost
6.200
Popust
68 %
Ušteda
4.220
Preostalo
vreme
20190315 sati | min | sek
Ponuda je uspela!
Sledeći put budite brži!
25kupona
Pokloni prijatelju :)
Obradujte sebe i druge!
Facebook Twitter E-mail
Više o ponudi

Pedikir, parafinsko pakovanje ruku, maderoterapija lica i čoko spa (masaža 45min., piling, krema)

 • Ponuda obuhvata Beauty paket:
  Pedikir, parafinsko pakovanje ruku, maderoterapija lica i čoko spa (masaža 45min., piling, krema) 
 • Trajanje tretmana je 150 min
 • Kupon važi za jednu osobu
 • Možete kupiti više kupona
 • Obavezna najava minimum 2 dana unapred
 • Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, obavezno otkažite svoj termin minimum 24 sata ranije, u suprotnom vaš kupon će se smatrati iskorišćenim
 • Rok iskoristivosti kupona
  do 31.03.2019.godine
 • Nakon isteka roka iskoristivosti kupone nije moguće iskoristiti
 • Kupon se šalje e maiom i dostupan je za štampanje i iz Vašeg profila

Essence of Beauty

Adresa:
Bulevar Zorana Đinđića br.6/1

Telefon:
069/ 455-9099

-Beauty paket:
-Pedikir
-Parafinsko pakovanje ruku
-Maderoterapija lica
-Čoko spa (masaža 45min., piling, krema)
-Tretman traje 150 minuta

Čoko spa paket - Obuhvata relax masažu, piling i hranljivu kremu, a sve to u trajanju od 45 minuta. Relax masaža je najstariji i najjednostavniji način lečenja. Metod putem kojeg se dodirom postiže dobro zdravlje i raspoloženje. U celosti podiže energiju tela i osvežava duh. Pruža osećaj relaksiranosti i zadovoljstva kao i snažan anti stres efekat.

Pedikir - Kako bismo sprečili pojavu zdravstvenih tegoba i bolova u nogama, s vremena na vreme treba im podariti prijatan, opuštajući tretman pedikira. Na stopalima koža stari mnogo brže od kože na ostalim delovima tela zbog mnogih spoljašnijih i unutrašnjih uticaja. Pedikir se preporučuje jednom mesečno i to ne samo iz estetskih već i medicinskih razloga.

Maderoterapija lica - Opuštajuća masaža sa iznenađujućim rezultatima u prevenciji starenja. Ova masaža, pored toga što opušta um i mišiće lica, je dobra za ljude koji imaju migrene, kao i za one koji mnogo vremena provode radeći za kompjuterom gde im oči postaju napete. Terapija je neinvazivna metoda gde se tretiraju bore, lice postaje svetlije i oslobađa se toksina. Koristeći drvene elemente dopiremo dubinski, čime postiže se remodeliranje lica, kao i aktiviranje fibroblasta koji će proizvesti više kolagenskih i elastičnih vlakana.

Parafinsko pakovanje ruku - Parafinske rukavice su tretman u kozmetici kojim se na brz i uspešan način obnavlja i dubinski hrani koža ruku koje su stalno izložene hladnoći, vodi i drugim štetnim uticajima. Tretman parafinom odgovara svim tipovima kože: masnoj, problematičnoj i vrlo osetljivoj. Idealno je za suvu kožu, pruža joj dubinsko hidrantno dejstvo, omekšava i otklanja sitne bore. Parafinsko pakovanje ruku uz masažu obnaviće vašu kožu, obogatiće pore i nahraniti ih, a oštećena koža dobija novi zaštitnički sloj.

Komentari
Nema dodatih komentara

Vaš predlog

Naziv mesta:

Kontakt (ukoliko znate):

Kratak opis predloga (ukoliko želite):

Pošalji