Pružalac usluga
75%

990 din za tretman uklanjanja akni i fleka od akni! Otklonite sve ne savršenosti!

990
din
Vrednost
3.900
Popust
75 %
Ušteda
2.910
Preostalo
vreme
20190423 sati | min | sek
Ponuda je uspela!
Možete i dalje kupovati!
5kupona
Pokloni prijatelju :)
Obradujte sebe i druge!
Facebook Twitter E-mail
Više o ponudi

 • Ponuda obuhvata Tretman laserskog uklanjanja akni i fleka od akni
 • Kupon važi za jednu osobu
 • Možete kupiti više kupona
 • Obavezna najava unapred
 • Ukoliko ste prinuđeni da otkažete zakazani termin, obavezno je to učiniti minimum dan ranije, inače će se kupon smatrati iskorišćenim
 • Radno vreme:
  Ponedeljak-Petak od 08-20h
  Subota 10-16h
 • Rok iskoristivosti kupona
  do 15.05.2019.
 • Nakon isteka roka iskoristivosti, kupon nije moguće koristiti
 • Kupon se dostavlja e-mailom i dostupan je za štampanje i iz Vašeg profila
 

Laser centar Triniti

Adresa:
Hilandarska br.15

Telefon:
064/ 213-1818

-Uklanjanje akni i fleka od akni
-Terapija laserom svetlosne energije HFX technology
-Bezbolna, bezbedna, bez neželjenih efekata, bez iritacija i crvenila
-Prva 3 tretmana se rade u razmaku od 10 dana

Bore, fleke, akne ili mitiseri... nešto nas od ovoga uvek odvoji od savršene slike našeg lepog lica. U adolescenciji nas muče akne, od gradske prljavštine i smoga tu su uvek mitiseri,  vreme nam u amanet ostavi po koju boru, a sunce fleku. Zato je danas idelna prilika da svom licu obezbedite izgled bez svega ovoga.

Akne i fleke na koži koje su ostale nakon akni su veliki problem. Bez obzira da li ste u pubertetu ili ste odavno izašli iz njega, problem se može rešiti. I to trajno! Kod akni postoji veliki broj krema kojima možete postići manje ili veće efekte, ali laser će Vam na najsavremeniji način rešiti problem. Kod fleki koje su ostale nakon akni nemate mnogo izbora. Fleke ostaju i nakon što izađete iz puberteta. Fleke ne možete ukloniti, već ih možete jedino zamaskirati puderom. Terapija laserom će rešiti Vaš dugogodišnji problem.

Akne počinju u adolescenciji usled dejstva hormonskih promena koje stimulišu produkciju sebuma (loja) u lojnim žlezdama i izazivaju zapušenje izvodnih kanala lojnih žlezda. Takođe, uzroci pojačanog lučenja sebuma mogu biti masne kreme, neadekvatna higijena i kozmetika, zagađenje i visoka vlažnost vazduha, kao i određeni lekovi. U zapušenim porama akumuliraju se toksini i razmnožavaju bakterije koje izazivaju hronično zapaljensko oboljenje lojnih žlezda. Na površini kože ovo se manifestuje kao stvaranje akni.

Laser koristi svetlosnu energiju (HFX technology) od 480nm kako bi transferovao potrebnu energiju u dublje slojeve kože dermis i subkutis i time podstakao određene procese. Delovanjem na kapilare i lojne žlezde redukuje se lučenje sebuma i direktno potpuno uklanjaju bakterije, što za posledicu ima smanjenje i nestanak akni i komedona. S obirom da laser primenjuje najnoviju tehnologiju baziranu na ksenonskom laserskom snopu omogućava bezbolno antiinflamatorno i regenerativno dejstvo. Infekcija se smiruje i istovremeno podstiče reparacija struktura derma tako da se osim izlečenja akni, odstanjuju i fleke od akni i dobija  bolji  i lepši ten. Tretman podstiče razvoj novog kolagena pa smanjuje blaže ožiljke, a koža je nežnija i zategnutija. Stimuliše stvaranje novih elastičnih vlakana u koži i tako sprečava pojavu novih ožiljaka i ublažava već postojeće

Najveće prednosti terapije laserima u odnosu na dosadašnje su:
-brza je i efikasnija od lekova
-bezbolna, bezbedna
-nema neželjenih efekata
-nema iritacije i crvenila kože u toku terapije
-nema upotrebe lekova

Ako imate nesavršenosti na licu u vidu fleka, akni ili mitisera, onda obavezno iskoristite popust na laserski tretman koji ih uklanja jednom zauvek.

Tretmani su bezbedni i neinvazivni, a metoda klinički dokazana. Prva tri tretmana se rade sa vremenskim razmacima od 10 dana, a nakon toga na tri nedelje. Tretman se ne radi ako su prisutni maligni procesi u organizmu, srčani pejsmejker, metalni implanti, hepatitis infekcije, u trudnoći i tokom dojenja.

Laser centar Triniti postoji od 2009 godine sa ciljem da tretmane na svetski poznatim markama dozvoli da priušte svi kojima su ti tretmani potrebni i na taj način zaborave na depilaciju i brijanje. Nalaze se u Beogradu, Novom Sadu i Nišu.

Pored najsavremenije Trajne laserske epilacije, pružaju usluge multipolarne laserske kavitacije, multipolarnog liftinga, bipolarnog liftinga kao i laserskog beljenja zuba.

Komentari
Nema dodatih komentara

Vaš predlog

Naziv mesta:

Kontakt (ukoliko znate):

Kratak opis predloga (ukoliko želite):

Pošalji