Pružalac usluga
87%

590 din za tretman nehiruške liposukcije sa lipolizom i limfnom drenažom

590
din
Vrednost
4.500
Popust
87 %
Ušteda
3.910
Preostalo
vreme
20181125 sati | min | sek
Ponuda je uspela!
Sledeći put budite brži!
15kupona
Pokloni prijatelju :)
Obradujte sebe i druge!
Facebook Twitter E-mail
Više o ponudi

Sa dvadeset mislimo da je muškarcima važno da je žena lepa... sa trideset otkrijemo sebe i verujemo da je pametna žena ono što ih privlači. Onda dođu surovo realne četrdesete i pokažu nam na primerima, da im je zapravo važno samo da je, žena. Srećom, do tada smo već i lepe i pametne pa uživamo i zabavljamo se, šta god oni mislili...

 • Ponuda obuhvata 
  Tretman nehiruške liposukcije sa lipolizom i limfnom drenažom
 • Kupon važi za jednu osobu
 • Možete kupiti više kupona
 • Trajanje tretmana 30 minuta
 • Obavezna najava unapred
 • Radno vreme: 
   uto-pet 10-21h
  sub-ned 10-18h
 • Rok iskoristivosti kupona 
  do 05.12.2018. god
 • Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće iskoristiti
 • Kupon se dostavlja e-mailom i dostupan je za štampanje i iz Vašeg profila

D&S body studio

Adresa:
Vranjska 8

Telefon:
065/ 633-6399

-Unapredite svoje telo bez hiruških intervencija
-Nehiruška liposukcija sa lipolizom i limfnom drenažom
-Trajanje tretmana 30 minuta
-Aparatom se tretira celo telo

Danas otkrijte kako da svoje telo unapredite bez hiruških intervencija. Tretman nehiruške liposukcije, sa lipolizom i  limfnom drenažom, pomoći će osećaju lepote i zadovoljstva. Uz 85% popusta.

Zahvaljujući sve većem prožimanju medicine i kozmetike došlo je do pronalaženja aparata čiji su rezultati do skoro bili nezamislivi. To je neinvazivna, bezbolna, sigurna metoda alterazivne liposukcije, pomoću koje se bez hirurške intervencije odstranjuju masne ćelije, a rezultati su momentalno vidljivi. Ova metoda donosi gotovo jednake razultate kao kod hiruškog zahvata, ali bez anestezije, bolova i dugotrajnog oporavka.

Tajna ove revolucionarne mašine jeste u tome jer pretvara čvrste masne ćelije u tečne i time omogućava njihovo izbacivanje iz organizma. Zavisno od vrste celulita biraju se odgovarajući programi za oblikovanje stomaka, bedara, bokova, natkolenica i gluteusa. Trajanje tretmana je oko 30 minuta i ukoliko se ispoštuje pravilna procedura, može se očekivati gubitak masnih naslaga na stomaku od 2 cm do 4 cm po tretmanu, a na butinama od 1 cm do 2,5 cm.

Preporučena dinamika tretmana je tri puta sedmično. Ovim tretmanima se uspešno može rešiti i problem 'pivskog' stomaka koji je vrlo čest kod muškaraca.

Ovaj tretman rešava problem celulita, opuštene kože, tretman namenjen mršavljenju, zatezanju i oblikovanju.  Aparatom se tretira celo telo, od grudi do zglobova u zavisnosti od Vaših potreba.

Tretman nije namenjen trudnicama, osobama sa visokim krvnim pritiskom ili trombozom, metalnim implatantima ili kardio problemima.

Uživajte u stvarno najboljim ponudama i popustima u gradu!

Komentari
Nema dodatih komentara

Vaš predlog

Naziv mesta:

Kontakt (ukoliko znate):

Kratak opis predloga (ukoliko želite):

Pošalji