Pružalac usluga
61%

590 din za face lifting tretman uz akupresuru, limfnu drenažu i nanošenje zlatne maske!

590
din
Vrednost
1.500
Popust
61 %
Ušteda
910
Preostalo
vreme
20181020 sati | min | sek
Ponuda je uspela!
Sledeći put budite brži!
11kupona
Pokloni prijatelju :)
Obradujte sebe i druge!
Facebook Twitter E-mail
Više o ponudi

 • Ponuda obuhvata Face lifting tretman lica: l
  ifting masaža lica, akupresura, limfna drenaža lica i zlatna maska
 • Trajanje tretmana je 30 minuta
 • Jedan kupon je za jednu osobu
 • Možete kupiti više kupona
 • Ponuda se odnosi samo na nove klijente salona
 • Obavezno zakazivanje unapred
 • Radno vreme:
  od utorka do nedelje, 12-20h
 • Ukoliko niste u mogućnosti da odete u zakazano vreme, neophodno je da blagovremeno otkažete jer će se u suprotnom kupon tretirati da je iskorišćen
 • Kupon možete iskoristiti 
  do 31.10.2018.godine
 • Kupon se dostavlja e-mailom i dostupan je za štampanje i iz Vašeg profila

EDEN Wellness Spa Beauty

Adresa:
Vlajkovićeva 23, prizemlje

Telefon:
061/ 280-5316

-Face lifting
-Lifting masaža lica,
-akupresura,
-limfna drenaža lica i
-nanošenje zlatne maske
-Trajanje tretmana: 30 minuta
-Lokacija: EDEN Wellness Beauty Spa

Svako od nas tokom života, kad-tad, suoči se sa procesom starenja, koji je posebno uočljiv na licu. Manifestuje se opuštanjem kože, spuštanjem masnih jastučića obraza, formiranjem dubokih bora koje se pružaju od nosa do ugla usana (nazolabijalna brazda) i stvaranjem bora u predelu usana i donje vilice.

Jedan od načina da se tragovi i znaci starenja ublaže je zatezanje lica, odnosno face lifting. Lifting masaža lica je pre svega namenjena uklanjanju umora i stresa s lica. Nežno smirujući signali opuste i revitalizuju umornu kožu i mišiće lica i oslobode endorfine za veći osećaj wellbeinga. Stimulacija mišića lica masažom čini da mišići lica postanu čvršći, a lice zategnutije. Takodje, može pomoći i kod glavobolja. Ona smanjuje oticanje i potpomaže u uklanjanju toksina. Tretman je idealan za zatezanje kože, a rezultat je lepši ten.

Limfna drenaža je nezamenjiv terapeutski postupak za stimulisanje cirkulacije limfe i detoksikaciju. Ispumpavanje limfnih čvorova kreće od ključnih kostiju, zatim se prelazi na vrat i onda se prelazi na lice. Limfna drenaža se izvodi sa nekoliko pokreta a svaki pokret se radi kažiprstom ili palcem. Pokreti se ponavljaju 3 do 5 puta.

Akupreksura je nezaobilazna procedura u većini tretmana lepote, jer stimulacijom određenih tačaka može se poboljšati svežina kože, uskladiti i opustiti mišići lica čime se usporava nastajanje bora.

Zlatna maska zateže kožu dok istovremeno izbacuje toksine, hidrira kožu, uglađuje fine bore, posvetljuje ten, i vraća koži lica dugotrajan mladalački sjaj. Lako se nanosi i dobro prijanja na kožu lica.
Uz pravilnu upotrebu zlatne maske, imamo doživljaj svežine, meke i elastične kože lica, dugotrajnu vlažnost i popravljenu mikro-cirkulaciju, nežnu ishranjenost, glatkoću dodira i blagu zaštitu kože koja sprečava pojavu novih bora. 

EDEN Wellness Beauty Spa - Mirna oaza u srcu Beograda, mesto gde se sreću lepota i udobnost kako bi vam pružili nezaboravno iskustvo. Inspirativna atmosfera, jedinstveni spa koncepti, personalizovani pristup svakom klijentu i visoko obučeno osoblje učiniće da EDEN postane mesto koje stalno posećujete.

Uživajte u stvarno najboljim ponudama i popustima u gradu!

Komentari
Nema dodatih komentara

Vaš predlog

Naziv mesta:

Kontakt (ukoliko znate):

Kratak opis predloga (ukoliko želite):

Pošalji