Pružalac usluga
75%

490 din za tretman hidrodermoabrazije lica! Lepši izgled i kvalitet tvoje kože

490
din
Vrednost
2.000
Popust
75 %
Ušteda
1.510
Preostalo
vreme
20190528 sati | min | sek
Ponuda je uspela!
Možete i dalje kupovati!
7kupona
Pokloni prijatelju :)
Obradujte sebe i druge!
Facebook Twitter E-mail
Više o ponudi

 • Ponuda obuhvata 
  Tretman hidrodermoabrazije lica
 • Kupon važi za jednu osobu
 • Možete kupiti više kupona
 • Obavezna najava unapred
 • Radno vreme:
  Ponedeljak-Petak od 11-20h
  Subota 11-16h
  Nedelja ne radi
 • Rok iskoristivosti kupona 
  do 10.06.2019.
 • Nakon isteka roka iskoristivosti, kupon nije moguće koristiti
 • Kupon se dostavlja e-mailom i dostupan je za štampanje i iz Vašeg profila

Laser centar Triniti

Adresa:
Hilandarska br.15

Telefon:
064/ 213-1818

-Hidrodermoabrazija lica
-Skidanje mrtvih slojeva kože - peeling efekt
-Pomlađivanje kože kiseonikom
-Dubinsko temeljno čišćenje pora

Cilj mikrodermoabrazije je skidanje mrtvih ćelija s površine kože, čime se podstiče nastajanje novih ćelija, što poboljšava izgled i kvalitet kože. Voda ulazi velikom brzinom u svaku poru, pa i one najmanje, i tako mehanički izbaci svu nečistoću i mitesere. Kožne pore se nakon toga otvaraju i tako lakše prazne od mitesera, što je naročito važno kod osoba s aknama jer se one tako leče. Uz to, uklanjaju se manje nepravilnosti kože, poput sitnih ožiljaka.

Šta je novo kod mikrodermoabrazije?

Do sada su se za brušenje kože uglavnom koristili dijamant ili razne četke, što je praćeno izvesnim oporavkom i nelagodom. Slično je i kod peelinga koji se koristi za istu svrhu. Novost je u tome što se sada koristi voda koja brzinom od 200 km/h, pomešana s kisenikom, vrši mehaničko čišćenje uz druge brojne poželjne efekte bez oporavka. Tako kod klasičnih peelinga i abrazija imate oporavak od prosečno nekoliko dana jer je lice crveno i izvesnu nelagodnost u vidu peckanja lica dok se oporavlja.

Mikrodermoabrazija kiseonikom

Sam tretman je bezbolan, neagresivan, nimalo neugodan i samim tim ne ostavlja nikakve posledice poput ožiljaka, niti je potreban oporavak. Tretman možete obaviti za vrieme pauze i vratiti se dalje na posao. Mogu se tretirati svi tipovi kože bez obzira na dob, i ma koliko vaša koža bila suva ili osetljiva tretman možete obaviti bez ikakvih posledica. Promene su vidljive odmah nakon tretmana, koža je glatkija, svežija, i samim tim se uklanja umoran i beživotan izgled. Tretman se može sprovoditi tokom cele godine, pa i leti. Tretman traje oko 15 minuta. Po učinku, tretman se može uporediti sa blažim do srednje jakim peelingom. Tretman se koristi i na tamnoj koži bez imalo straha od komplikacija, što je vrlo često kod tamnoputih osoba nakon peelinga i abrazije. Ovo je jedini tretman koji radi pravo dubinsko čišćenje lica. Koža nakon tretmana konačno prodiše kako treba, jer se i najsitnije pore isprazne i očiste.

Šta je cilj tretmana?

Skidanje mrtvih slojeva kože (peeling efekti)
Dubinsko temeljno čišćenje pora
Uklanjanje otvorenih (crnih) mitesera
Pomlađivanje kože kiseonikom
Smanjivanje sitnih ožiljaka i površinskih pigmentacija

Kako izgleda tretman?

Za vreme tretmana osećate ugodan mlaz vode koji masira lice. Uz to, osećate blagi vetar zbog kiseonika koji se ubacuje u mlaz vode. Za vreme tretmana držite oči zatvorene i dišete na usta. Tretman je ugodan i opuštajuć. Postoji mogućnost ubacivanja vitamina u mlaz vode koji prodiru duboko u kožu u svrhu pomlađivanja. Na kraju tretmana na lice ili tretirani deo stavlja se posebni mineralni serum, krema ili maska prema tipu kože.

Koliko često su potrebni tretmani?

Prosečno se rade tretmani svakih 30 do 60 dana, iako razmak između tretmana može varirati u zavisnosti od stanja kože i od toga za šta se tretman koristi. Uopšteno, osobama s aknama i proširenim porama preporučuje se nešto češća primena tretmana.

Zašto se koristi kiseonik kod ove metode?

Kiseonik uz vodu čini osnovu života. Nije dovoljno samo udisati kiseonik, već je potrebno spolja dodatno dovoditi kiseonik na kožu u svrhu podmlađivanja. Zbog života u urbanim sredinama i sve većeg zagađenja, kiseonika nema dovoljno. Ćelije tokom života ne proizvode dovoljno energije i podložnije su oštećenju, a jedan od razloga tome je nedostatak kiseonika. Ukoliko dovedemo dovoljnu količinu kiseonika, ćelije proizvode energiju kao nekad pa koža poprima mladalački izgled, a ćelijee kože postaju otpornije na spoljašnje štetne uticaje. Kiseonik uz jak protivupalni efekt ima i jak antibakterijski učinak, što se koristi u lečenju akni. Kiseonik podstiče nastajanje kolagena i tako smanjuje bore uz povećanje elastičnosti i napetosti.

Za šta se koristi tretman?

Pomlađivanje i osveživanje lica
Glavni je način čišćenja lica kod osoba sa proširenim porama i masnom kožom;
Lečenje akni;
Aktiničke keratoze;
Početne pigmentacije;
Sitne ožiljke.

Uživajte u stvarno najboljim ponudama i popustima u gradu!

Komentari
Nema dodatih komentara

Vaš predlog

Naziv mesta:

Kontakt (ukoliko znate):

Kratak opis predloga (ukoliko želite):

Pošalji