Pružalac usluga
68%

380 din za tajlandsku THAI masažu leđa u trajanju od 45 min za dame i muškarce

380
din
Vrednost
1.200
Popust
68 %
Ušteda
820
Preostalo
vreme
20190402 sati | min | sek
Ponuda je uspela!
Sledeći put budite brži!
11kupona
Pokloni prijatelju :)
Obradujte sebe i druge!
Facebook Twitter E-mail
Više o ponudi

Ne dozvolite svojoj zdravoj životnoj energiji da posrne,vratite je na pravi tok u rukama pravih znalaca tradicionalne tajlandske masaže. Vi privilegovani koji ste nekada probali ovu masažu, znate o čemu pričamo i zato kupite kupon za ovo vanserijsko uživanje!

 • Ponuda obuhvata tajlandsku TAI masažu u trajanju od 45 minuta za jednu osobu
 • Možete kupiti više kupona, za sebe kao i za poklon
 • Radno vreme: 
  ponedeljak 15-20h, 
  utorak-nedelja 11-21h
 • Neophodna je najava unapred na tel: 
  064/ 484-9697
 • Rok iskoristivoti kupona 
  do 15.04.2019..godine
 • Kupon se dostavlja e-mailom i dostupan je za štampanje i iz Vašeg profila

Studio lepote Lady 9

Adresa:
Prvomajska br.2d Zemun

Telefon:
064/ 484-9697

Tajlandska masaža je savršen izbor ako želite da poboljšate opšte stanje organizma, ali i da dok opuštate mišiće ujedno oblikujete svoje telo, čuvate. Tajandska masaža je poznata u svetu i po očuvanju visokog nivoa životne energije do poznih godina. Ova drevna metoda za negu duha i tela koja naravno potiče sa Tajlanda pretežno koristi pokrete glađenja i rastezanja akupresurnih tačaka uz pritiskanjeenergičnim pokretima. Pritisci mogu biti različite jačine. Mišići se pritiskaju palčevima i dlanovima, ali se koriste i podlaktice i laktovi radi što dublje dejstva na akupresurne tačke. Upravo ovo poboljšava cirkulaciju i protok energije u vašem organizmu. Ova vrsta masaže ponekada čak, prilikom pokreta rastezanja, zahteva od masera da koristi i kolena. Tajlandska masaža završava pokretima glađenja mišića. Maser postavi klijenta u položaj koji najbolje opušta mišiće.

Karakteristično za ovu vrstu masaže jeste činjenica da se obavlja na suvo, odnosno da se ne koriste ulja, bilo kakve vrste ili kreme.  Tajlandska masaža je bazirana na temelju 10 najvažnijih meridijana, odnosno energetskih kanala (Sib Sen) koji protiču kroz celo telo. Na tim energetskim kanalima nalaze se akupresurne tačke tzv. prozori tela, koje su od velike važnosti u regulaciji životne energije. Masažom tih tačaka, postiže se opuštanje mišića, poboljšava cirkulacija krvi, redukuje stres, ublažuje bol, izoštravaju čula, jača unutrašnje organe, održava vitalnost. Pored toga stvara ravnotežu između energije tela, uma i duha. Tajlandska masaža kombinuje  znanje indijske joge, kineske akupresure, kiropraktike i japanske shiatshu masaže...

Uživajte u stvarno najboljim ponudama i popustima u gradu!

Komentari
Nema dodatih komentara

Kako platiti - Načini plaćanja

Vaš predlog

Naziv mesta:

Kontakt (ukoliko znate):

Kratak opis predloga (ukoliko želite):

Pošalji