Pružalac usluga
50%

3600 din - Dva noćenja za dvoje u apartmanima Nikolić u Sokobanji

3.600
din
Vrednost
7.200
Popust
50 %
Ušteda
3.600
Preostalo
vreme
20180526 sati | min | sek
Ponuda je uspela!
Sledeći put budite brži!
9kupona
Pokloni prijatelju :)
Obradujte sebe i druge!
Facebook Twitter E-mail
Više o ponudi

Soko Banja, Soko grad- dođeš star, a odeš mlad! Vodimo vas na idealno mesto za Vaš odmor na sunčanoj obali reke Moravice!

 • Ponuda obuhvata
  2 noćenja za 2 osobe u apartmanima Nikolić
 • Jedan kupon važi za dve osobe
 • Možete kupiti više kupona
 • U ponudi su svi apartmani 
  www.apartmani-nikolic.com
 • Boravišna taksa, upotreba klime i grejanje su uključeni u cenu
 • Doplata za decu 
  od 3 do 10 godina 50% od cene
 • Ulazak u apartman je u 12h, a izlazak do 10h
 • Obavezno je zakazivanje i potvrda rezervacije po dobijanju kupona
 • Rok iskoristivosti kupona 
  do 31.05.2018.
 • Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće iskoristiti
 • Kupon se dostavlja e-mailom i dostupan je za štampanje i iz Vašeg profila
 

Apartmani Nikolić

Adresa:
Vojvode Putnika 68, Sokobanja

Telefon:
018/ 884-008
063/ 777-3782

www.apartmani-nikolic.com

Odlučili ste da svoj odmor ili vikend provedete u Sokobanji?

Na pravom ste mestu, apartmani Nikolić su pravi izbor za Vas! Porodična kuća Nikolić je novoizgrađeni objekat i predstavlja idealno mesto za Vaš odmor. Nalazi se u jednom od najmirnijih delova Sokobanje, na sunčanoj obali reke Moravice. Kuća je sređena za ovakvu vrstu turističke ponude, odnosno za izdavanje apartmana banjskim gostima. Svojim izgledom i komforom privlači pogled Sokobanjskih turista. Pogodna za ljude koji svoj odmor žele da provedu u miru, tišini i na romantičan način.

Apartmani su opremljeni svim potrebnim i neophodnim za prijatan i nezaboravan boravak i pružaju maksimalne uslove za dobar odmor i rekreaciju. Pažljivo birane boje uklopljene sa enterijerom, kuhinje sa kompletnim posuđem i rashladnim uređajem za hlađenje i zamrzavanje, TV prijemnici sa kablovskom televizijom, wireless internet, klima uređaji, centralno grejanje, roštilj mesto, kotlić, pečenjara, parking, veliki garderoberi za odlaganje odeće, papuče, pegla, fen za kosu, dupli peškiri… deo su standardne opreme apartmana Nikolić. Gostima je na raspolaganju bazen sa đakuzijem za kupanje, parking prostor za automobile, dvorište sa upotrebom roštilja, više baštenskih garnitura za sedenje u hladu ispod velikog letnjikovca i uživanje uz žubor fontane.

Smeštaj:

Apartman “Red Bull
Apartman “Afrodita
Apartman “Azzaro
Apartman “Elit
Apartman “Orange Tropic
Apartman “Zelena Oaza
Apartman “Palata
Apartman “Bolero
Apartman “Pink
Apartman “Madera
Apartman “Stella
Apartman “Casper

Nagrade:

Dobitnik VELIKE ZLATNE MEDALJE na 48. međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu za visok kvalitet smeštaja i pratećeg sadržaja za 2015.godinu.

Dobitnik ZLATNIH MEDALJA na 42. i 43. međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu za najkvalitetniji privatni aparmantski smeštaj za 2009. i 2010 godinu.

Dobitnik priznanja za 2008. godinu u akciji BIRAMO NAJBOLJE u kategoriji “PRIVATNI STANODAVAC”.

Nešto o Sokobanji

O Sokobanji, kao naselju, postoje tragovi još iz doba neolita. Bili su ovde i Rimljani, a 1398. godine u Sokobanju su stigli i Turci. Banju pominje još Konstantin Filosof u biografiji despota Stefana Lazarevića, a opisivali su je i Evlija Čelebija, turski geograf Hadži Kalfa, Vuk Karadžić, Feliks Kanic…

Sokobanja se nalazi u jugoistočnoj Srbiji u kotlini, između planina Ozren /1117m/ i Rtanj /1560m/ na obalama reke Moravice, na nadmorskoj visini od 400 metara. Sokobanja je autoputem udaljena od Beograda 230 kilometara, od Niša 60. Jedno je od najposećenijih mesta u zemlji i spada u red renomiranih turističkih centara sa najdužom tradicijom organizovanog turizma od punih 170 godina /1837-2007/.

Sokobanja ima oko 9500 stanovnika i sedište je opštine sa 24 seoska naselja. Ukupno na području ove opštine živi oko 20000 stanovnika. Ovaj turistički i zdravstveni centar godišnje poseti oko 100.000 turista koji ostvare oko milion noćenja. “Sokobanja ima nešto što se odmah ne zapazi, o čemu čovek ne vodi računa, ali što doprinosi opštem osećanju prijatnosti, pa je svako brzo zavoli” /Ivo Andrić/.

Uživaje u stvarno najboljim ponudama i popustima u gradu!

Komentari
Nema dodatih komentara

Vaš predlog

Naziv mesta:

Kontakt (ukoliko znate):

Kratak opis predloga (ukoliko želite):

Pošalji