Pružalac usluga
74%

3400 din za Japansko iscrtavanje obrva - Trajna šminka obrva!

3.400
din
Vrednost
13.000
Popust
74 %
Ušteda
9.600
Preostalo
vreme
20190407 sati | min | sek
Ponuda je uspela!
Sledeći put budite brži!
5kupona
Pokloni prijatelju :)
Obradujte sebe i druge!
Facebook Twitter E-mail
Više o ponudi

 • Ponuda obuhvata Japansko iscrtavanje obrva (trajna šminka obrva)
 • Kupon važi za jednu osobu
 • Možete kupiti više kupona
 • Oblik, boja i ton u dogovoru sa kozmetičarkom
 • Ponuda ne podrazumeva korekciju
 • Obavezna najava unapred
 • Radno vreme:   
  Pon-Pet 09-22h
  Subota 09-20h
 • Rok iskoristivosti kupona 
  do 15.04.2019.
 • Nakon isteka roka iskoristivosti kupone nije moguće iskoristiti
 • Kupon se dostavlja e-mailom i dostupan je za štampanje i iz Vašeg profila

Vip Beauty Centar 1

Adresa:
Antifašističke borbe br.30

Telefon:
065/ 4690-690

-Japansko iscrtavanje obrva
-Metoda "dlačica po dlačica"
-Korekcija nije uključena u cenu
-Tretmane radi kozmetičar sa sertifikatom

Ako ste mislile da se lepe glumice iz turskih i indijskih serija bude našminkane samo u scenama, varate se... Trajne crte na obrvama i usnama, oko očiju i na trepavicama čine ih lepim i dok spavaju. Ove trajno lepe dame bude se sveže i već našminkane jer su bile dovoljo praktične da za sebe obezbede ovu dnevnu lepotu o kojoj ne moraju da misle kad se probude. A naročito pred spavanje lišene su onog bolnog iskustva skidanja šminke dok vam duša spava... Probajte i Vi trajnu šminku obrva!

Ova metoda je odlično rešenje za žene koje zbog alergija ne smeju da koriste šminku ili one koje ne vole svakodnevno šminkanje ili za to nemaju volje ili smisla, a žele da izgledaju lepo i doterano. Trajna šminka je idealno rešenje za one s brzim životnim stilom jer štedi vreme i novac. Trajna šminka je idealno je rešenje za prikrivanje anomalija na licu i koži. Trajna šminka može vratiti samopouzdanje osobama koje imaju male i razmaknute ili slabo istaknute oči, retke trepavice ili spuštene obrve.

Od velike pomoći je i onima koji su pogrešnim čupanjem obrva uništili njihov prirodan oblik, gustinu i veličinu, koji su zbog bolesti ili nekoga drugog razloga izgubili obrve.

Japanska metoda je semipermanentno apliciranje pigmenta mikroiglicama koje simulira prirodan izgled dlačica različitih dužina i debljina. U ovoj metodi se ne koristi aparat  već se dlačice unose u kožu jako plitko posebnim nožićem. Zbog specifičnosti metode kojom se radi, obrva dobija potpuno prirodan izgled jer  se ne popunjava cela obrva, već se posebnom tehnikom iscrtavanja dobija izgled tankih i zakrivljenih dlačica u prirodnom smeru rasta.

Novootvoreni salon Vip Beauty Centar 1 kod Arene, u ulici Antifašističke borbe 30, Vam nudi sve vrste kozmetičkih tretmana kao i Estetske tretmane (punjenje usana, bora, botox, mezoniti) kao i edukacije za kozmetičke i estetske usluge.

Komentari
Nema dodatih komentara

Vaš predlog

Naziv mesta:

Kontakt (ukoliko znate):

Kratak opis predloga (ukoliko želite):

Pošalji