Pružalac usluga
53%

3290 din za Mamografiju, ultrazvuk dojke i klinički pregled u poliklinici Euromedik!

3.290
din
Vrednost
7.000
Popust
53 %
Ušteda
3.710
Preostalo
vreme
20180420 sati | min | sek
Ponuda je uspela!
Sledeći put budite brži!
11kupona
Pokloni prijatelju :)
Obradujte sebe i druge!
Facebook Twitter E-mail
Više o ponudi

Svakodnevno ste suočene sa nebrojenim obavezama i na poslu i u kući. Svuda dajete svoj maksimum i pristupate svojim zadacima odgovorno. A jeste li i prema samoj sebi takve? Kolika je odgovornost u Vašim rukama ako iz nelagode ili straha preslačete obavezne redovne preglede? Sebi dugujete najviše zato uradite za svoje zdravlje ono što se mora, i zaboravite na to do sledećeg pregleda.

 • Ponuda obuhvata: Mamografiju, ultrazvuk i klinički pregled
 • Jedan kupon važi za jednu osobu
 • Možete kupiti više kupona
 • Kupon možete iskoristiti na lokaciji:
  Dom Zdravlja Euromedik
  ul. Gandijeva 122g
 • Obavezna je najava dva dana unapred:
  011/ 2284 001
  011/ 2284-002
  011/ 2284-007
  011/ 2276-324
  011/ 2276-342
  062/ 8003-844 
 • Radno vreme:
  pon-pet 08-18h
 • Rok iskoristivosti kupona 
  do 15.05.2018.
 • Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće iskoristiti

Poliklinika Euromedik

Adresa:
Beograd- više lokacija (pogledati napomene)

Telefon:
...u zavisnosti od lokacije, nalazi se u napomenama

www.euromedic.rs

- Mamografija
- Ultrazvuk dojki
- Klinički pregled
- Najbolji način za rano otkrivanje bolesti
- Poliklinika Euromedik na Novom Beogradu

Svakodnevno ste suočena sa nebrojenim obavezama i na poslu i u kući. Svuda dajete svoj maksimum i pristupate svojim zadacima odgovorno. A jeste li i prema samoj sebi takve? Kolika je odgovornost u Vašim rukama ako iz nelagode ili straha preslačete obavezne redovne preglede? Sebi dugujete najviše zato uradite za svoje zdravlje ono što se mora, i zaboravite na to do sledećeg pregleda.

U beogradskoj poliklinici EUROMEDIC, obavićete mamografiju, ultrazvuk i klinički pregled, kupon ćete platiti 53% manje, i kad Vam bude lakše što ste obavili tu dužnost prema svom zdravlju, častite sebe nešto za novac koji ste uštedeli.

Mamografija je danas najbolji načina za rano otkrivanje raka dojke kod žena starijih od 35-40 godina, a to je doba iznad koje učestalost raka dojke počinje naglo da raste. Kod žena starijih od 40 godina redovinim mamografskim pregledima rak dojke može se otkriti i do dve godine pre nego što tumor toliko naraste da se može napipati.

Mamografija je neinvazivna, rendgenska metoda pregleda dojki, kod koje se koristi specijalno građen rendgenski aparat (mamograf), sa posebno konstruisanom rendgenskom cevi koja emituje zrake male energije (oko 20 kV). Upotrebljava se kao klinička mamografija - u dijagnostici nejasnih kliničkih nalaza kod simptomatskih bolesnica, mamografija za rano otkriće raka dojke - u dijagnostici klinički okultnog karcinoma i kao screening mamografija - kod asimptomatskih pacijentica.

Sprovodi se uglavnom kod žena starijih od 40 godina ali po potrebi može se raditi i ranije. Ne ograničavaju godine primenu mamografije, nego građa dojke. Dojke sa mnogo gustog, žlezdanog tkiva kao što je u mlađih žena često su neprikladne za mamografsku pretragu. Sigurnost dijagnostike može biti svega 65 %. Sigurnost mamografije je međutim kod starijih žena visoka, oko 85 %, a u kombinaciji s ultrazvukom iznosi i do 95%.

Uživajte u stvarno najboljim ponudama i popustima u gradu!

Komentari
Nema dodatih komentara

Vaš predlog

Naziv mesta:

Kontakt (ukoliko znate):

Kratak opis predloga (ukoliko želite):

Pošalji