Pružalac usluga
30%

2990 din za Baby Natalnu Kartu- Originalan poklon, savršen priručnik i prelepa uspomena

2.990
din
Vrednost
4.272
Popust
30 %
Ušteda
1.282
Preostalo
vreme
20180520 sati | min | sek
Ponuda je uspela!
Sledeći put budite brži!
5kupona
Pokloni prijatelju :)
Obradujte sebe i druge!
Facebook Twitter E-mail
Više o ponudi

Baby natalna karta nije samo odličan poklon za mnoge prilike. To je i savršen priručnik za odgajanje deteta i prva pomoća za svakog roditelja.

  • Ponuda obuhvata izradu personalizovane Baby Natalne Karte
  • Jedan kupon važi za jednu osobu
  • Možete kupiti više kupona
  • Nakon dobijanja kupona i evidentirane uplate dobićete na mail uputstvo i informacije o podacima neophodnih za izradu natalne karte
  • Rok iskoristivosti kupona
    do 31.05.2018.godine i nakon naznačenog roka iskoristivosti nije moguće iskoristiti kupon
  • Kupon se šalje mail-om i dostupan je za štampanje i iz Vašeg profila

Baby Natalna Karta

Adresa:
Bulevar Maršala Tolbuhina 42, Beograd

Telefon:
-

www.babynatalnakarta.com

Drage bake, deke, tetke, strine, kumovi, prijatelji... koliko puta ste se namučili oko poklona koji želite da poklonite deci ili njihovim roditeljima povodom rođenja, rođendana, krštenja...
Vreme je da budete originalni i praktični- neka Baby Natalna karta bude Vaš sledeći izbor!

ODLIČAN IZBOR POKLONA:

Baby natalna karta je odličan izbor poklona za sve koji su zakoračili u ulogu roditeljstva. Ako je neko od članova vaše porodice ili neko od vaših prijatelja dobio prinovu, evo korisnog poklona za njih. Poklonite vodič za odgajanje detata – vodič koji za vas pišu najbolji astrolozi iz Srbije sa višegodišnjim iskustvom u izradi natalne karte.

NAMENJENA RODITELJIMA:

Baby natalna karta nije samo odličan poklon za mnoge prilike. To je i savršen priručnik za odgajanje deteta i prva pomoć za svakog roditelja.

Roditelji, ovo je natalna karta vašeg mezimčeta, ali je namenjena BAŠ VAMA! Njena svrha je da vam pomogne da bolje razumete ponašanje, osobine, veštine i snove vašeg deteta.

SAVRŠEN PRIRUČNIK:

Baby natalna karta govori kako da svoje dete izvedete na pravi put, da ga navedete da neguje vrline, ispravlja mane, prati svoje snove i razvija talente koje ima.

Zahvaljujući ovom priručniku dobijate mogućnost da upoznate želje i sklonosti vašeg deteta pre nego što ono progovori i prohoda.

Astrolog:
Natalnu kartu za Vaše dete izrađuje Marina Todorović, astrolog sa dugogodišnjim iskustvom u izradi natalnih karti. Profesionalno se bavi astrologijom od 2003. Godine. Veliko iskustvo stekla je radom u astrološkom centru i svakodnevnoj komunikaciji sa brojnim klijentima. Analizirala je natalne karte poznatih ličnosti za brojne časopise. Izrađivala je horoskope za više dnevnih novina i nedeljnika. Autor je mnogih tekstova sa tematikom astrologije.

Marina Todorović se posebno istakla u izradi dečijih horoskopa i u usmeravanju klijenata na povoljne periode za proširenje porodice.

Uživajte u stvarno najboljim ponudama i popustima u gradu!

Komentari
Nema dodatih komentara

Vaš predlog

Naziv mesta:

Kontakt (ukoliko znate):

Kratak opis predloga (ukoliko želite):

Pošalji