Pružalac usluga
75%

2500 din za 5 tretmana najnovije fokusirane kavitacije uz GRATIS lasersku lipolizu

2.500
din
Vrednost
10.000
Popust
75 %
Ušteda
7.500
Preostalo
vreme
20190327 sati | min | sek
Ponuda je uspela!
Sledeći put budite brži!
7kupona
Pokloni prijatelju :)
Obradujte sebe i druge!
Facebook Twitter E-mail
Više o ponudi

Ženski časopisi puni su saveta u stilu... Istraživanja su pokazala da se hladnom vodom uspešno deluje na celulit pa je zato savet da svakodnevno tuširanje započinjete toplom vodom, nakon par minuta pređete na mlaku i završite tuširanje hladnom vodom. Ipak, nekada je potrebno i više od toga. Evo kako da to uspešno obavite uz stručnu pomoć GLM Estetic Centra!

 • Ponuda obuhvata Paket od 5 tretmana najnovije fokusirane kavitacije uz GRATIS tretman laserske lipolize
 • Trajanje tretmana je 60 min
 • Kupon važi za jednu osobu
 • Možete kupiti više kupona
 • Obavezna je najava 2 dana unapred, od 12-20h
 • Radno vreme: 
  Pon-Pet 12-20h
  Subota 09-15h
 • Ukoliko niste u  mogućnosti da dođete na zakazani termin, obavezno otkažite minimum 3 dana ranije, u suprotnom vaš kupon će se smatrati iskorišćenim
 • Obavezno rezervisati termin najkasnije 10 dana pre isteka roka iskoristivosti kupona
 • Rok iskoristivosti kupona 
  do 30.04.2019.
 • Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće iskoristiti 
 • Kupon se dostavlja e-mailom i dostupan je za štampanje i iz Vašeg profila

GLM Estetica

Adresa:
Bulevar Mihaila Pupina 10e, Yu Biznis centar, I Sprat, app 113

Telefon:
061/ 2999-645

 Paket od 5 tretmana
- Fokusirana kavitacija
- Najnovija aparatura
- GRATIS laserska lipoliza
- Trajanje tretmana: 60 min
- Lokacija: GLM Estetica, YBC centar

Kavitacija = Ultrazvučno trajno uklanjanje lokalizovanih naslaga i celulita

Kavitacija je prirodna pojava koja nastaje dejstvom niskofrekventnog ultrazavučnog talasa usled čega dolazi do razbijanja masnih ćelija. Mast iz oslobođenih masnih ćelija izliva se u obliku triglicerida u međućelijski prostor, gde se pod dejstvom enzima razgradjuje u glicerol i jednostavne masne kiseline. U većini slučajeva obim tretiranog dela kavitacijom se smanji za 2 do 5 cm u prva tri tretmana. Preporučena serija je od 6-8 tretmana kavitacijom, po regiji koja je ugrožena.

Ovaj ultrazvučni aparat u kombinaciji sa radiotalasima na bezbolan i neškodljiv način uklanja masne naslage i celulit, naročito sa onih regija gde je ta masnoća tvrdokorna. Svedoci smo činjenice da sa stomaka, struka, kukova, unutrašnje strane butina, nadkolenice, nadlaktice…ne možemo ni dijetom niti vežbama ni treninzima ukloniti te naslage koje se godinama samo nagomilavaju. Kavitacija je namenjena baš za te regije, gde aparat ciljano, kombinacijom ultrazvučnih i radio talasa usmerava zrake isključivo na masne ćelije. Pod dejstvom visoke temperature masnoća se topi, masne ćelije pucaju i zajedno pomoću enzimskih aktivnosti i metaboličkih procesa odlaze u jetru i dalje se razgradjuju isto kao hrana koju unosimo u organizam.

Najnovija serija aparata je usavršena i napravljena u kombinaciji sa radiotalasima RF, koji osim toga što pospesuju stvaranje novog kolagena i zatežu kožu, RF talasi pospešuju izlučivanje otopljenih masnih naslaga I celulita, te je tako mogućnost zaostajanja otopljene masnoće svedena na mimimum, a bezbednost klijenata dovedena do maksimuma. Ova kombinacija dva aparata u jednom, je jedan od najmoćnijih mehanizama pomoću kojeg se tope masne naslage i razbijaju uvećane masne ćelije. Ciljano je usmeren na delove tela, gde su nakupljene tvrdokorne masnoće, kojih se nije moguće osloboditi ni na koji drugi neinvazivni način.

Osim topljenja masnih naslaga i razbijanja celulita, radiotalasi tj RF, pospešuje stvaranje novog kolagena, poboljšava izgled i opšte stanje kože ne samo tretirane zone, već i celog tela, (zbog drenažne masaže) pa koža posle tretmana nije opuštena, izgleda glatka i zategnuta, bez obzira na to, koliko smo smanjili obim odredjene regije.

Posle ovog tretmana, Cirkulacija je mnogo bolja, koža zategnuta i dobija mladalački izgled.

Laserska lipoliza, popularno nazivana Laser Lipo tretman je neinvazivna procedura za otklanjanje lokalizovanih masnih naslaga sa različitih delova tela, a predstavlja revolucionarni skok u remodelovanju i zatezanju kože!

Masne naslage, koje su rezistentne na dijete i treninge se uspešno redukuju bez neželjenih efekata, što je ogromna prednost u odnosu na tradicionalnu liposukciju.

Šta mogu da očekujem od ove intervencije?
-Znatno smanjenje masnih naslaga tretirane regije
-Poboljšanje kvaliteta kože
-Povećanu elastičnost kože
-Smanjenje obima
-Zdraviji i lepši izgled

Uživajte u stvarno najboljim ponudama i popustima u gradu!

Komentari
Nema dodatih komentara

Vaš predlog

Naziv mesta:

Kontakt (ukoliko znate):

Kratak opis predloga (ukoliko želite):

Pošalji