Pružalac usluga
78%

1990 din za mašinsko poliranje vozila- Vratite sjaj svom automobilu!

1.990
din
Vrednost
9.000
Popust
78 %
Ušteda
7.010
Preostalo
vreme
20190517 sati | min | sek
Ponuda je uspela!
Sledeći put budite brži!
21kupona
Pokloni prijatelju :)
Obradujte sebe i druge!
Facebook Twitter E-mail
Više o ponudi

Usluge servisa Bran Co se baziraju na uslugama visokog kvaliteta, a uz to i pristupačne cene, a mi smo za Vas odabrali najbolje. Vreme je da častite sebe, ali i svog četvorotočkaša kompletnim poliranjem nakon koga će izgledati mlađe, sjajnije, novije i vidno čistije!

 • Ponuda obuhvata Mašinsko poliranje vozila:
  Odmašćivanje i detaljno pranje vozila, poliranje sa više prelaženja i različitim pastama u zavisnosti od oštećenja i stanja karoserije, nano zastita stakala, mazanje guma i kedera profesionalnim sredstvima za negu i održavanje
 • Kupon važi za jedno vozilo
 • Možete kupiti više kupona
 • Kupon važi za sve vrste automobila
 • Radno vreme:
   Pon-Pet 09-19h 
   Subotom 09-17h
 • Obavezna najava i zakazivanje termina
 • Ukoliko ste sprečeni da dođete na zakazani termin, blagovremeno obavestite servis da pomerite termin, u suprotnom će se kupon smatrati iskorišćenim
 • Rok iskoristivosti kupona 
  do 31.05.2019.
 • Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće iskoristiti
 • Kupon se dostavlja e-mailom i dostupan je za štampanje i iz Vašeg profila

Tepih servic Bran.co

Adresa:
Braće Krsmanović br.10

Telefon:
065/ 675-4321

www.bran.co.rs

-Mašinsko pranje vozila
-Odmašćivanje i detaljno pranje vozila,
-Poliranje sa više prelaženja i različitim pastama u zavisnosti od oštećenja i stanja karoserije
-Nano zaštita stakala, mazanje guma i kedera profesionalnim sredstvima

Tepih servis Bran.co koristi isključivo uvozne hemijske preparate koji dubinski čiste, dezinfikuju i štite spoljašnjost i unutrašnjost automobila. Takodje vršimo poliranje automobila i drugih vozila. U autoperionici vršimo specijalnu negu instrument table, guma i alu felni. Koristimo mašine za dubinsko usisavanje i ekstakciju vode, čime obezbedjujemo brzo sušenje i svežinu.

Leti ili zimi... nema razlike, uvek želimo da su naši ljubimci na četiri točka čisti i blistavi, koliko god je moguće u prljavim gradovima. Često nemamo vremena da im se posvetimo koliko bi trebalo, pa ponekad pre nego što krenete na sudar sa novom simpatijom polivate ga vodom ili ga vodite na brzinsko tuširanje. Istina je da higijena našeg auta utiče na naše zdravlje, raspoloženje i deo je slike koju o sebi šaljemo okolini.

Mašinsko poliranje automobila je odlično rešenje umesto farbanja radi vraćanja sjaja kod teško matiranih vozila. Efikasno je kod uklanjanje ostećenja na laku od ptičje kiseline, kamenca, slivanja rđe, smole, katrana, kao i kod ostećenja koja su nastala usled kontakta sa drugim vozilom. Takođe, 100% uklanja holograme koji se javljaju nakon češćeg pranja u vidu kružnih ogrebotina, tragove noktiju na vratima i oko brava. U postupku poliranja koristi se isključivo profesionalni alati marke Bosh i Makita i sredstva marke: 3M, Fericle, Turtle wax, Nanon.

Nova vozila sa blagim i mestimičnim oštećenjima se rade sa zelenom 3M pastom ili 6G Farecla pastom, radi postizanja istog efekta sa što manje poliranje radi očuvanja originalnog laka.

Komentari
Nema dodatih komentara

Vaš predlog

Naziv mesta:

Kontakt (ukoliko znate):

Kratak opis predloga (ukoliko želite):

Pošalji