Pružalac usluga
81%

1300 din za paket od 3 tretmana gipsanih bermuda- Dovedite svoju liniju do savršenstva

1.300
din
Vrednost
7.000
Popust
81 %
Ušteda
5.700
Preostalo
vreme
20180521 sati | min | sek
Ponuda je uspela!
Sledeći put budite brži!
7kupona
Pokloni prijatelju :)
Obradujte sebe i druge!
Facebook Twitter E-mail
Više o ponudi

 • Ponuda obuhvata
  Tri tretmana gipsanih bermuda
 • Kupon važi za jednu osobu
 • Možete kupiti više kupona
 • Obavezna je najava unapred
 • Ukoliko niste u  mogućnosti da dođete na zakazani termin, obavezno otkažite minimum 3 dana ranije, u suprotnom vaš kupon će se smatrati iskorišćenim
 • Obavezno rezervisati termin najkasnije 10 dana pre isteka roka iskoristivosti kupona
 • Radno vreme: 
  Pon-Pet 12-20h
  Subota 09-15h
 • Rok iskoristivosti kupona 
  do 30.06.2018.
 • Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće iskoristiti 
 • Kupon se dostavlja e-mailom i dostupan je za štampanje i iz Vašeg profila

Academia Vission ❤

Adresa:
Palmira Toljatija br.6

Telefon:
061/ 2999-645

www.vission.rs

-Tri tretmana Gipsanih Bermuda
-Pogodan za kritična mesta, bokove, zadnjicu, butine ili stomak
-Preparati u obliku Oligoelemenata
-Lokacija - Novi Beograd

Za šortseve i bermude morate imati savršene noge. Tu nema kamuflaže. Ako ste ovo leto planirale da provedete u bermudama, za početak obucite Gipsane! Puno je udobnije nego što izgleda.

Gipsane bermude su tretman namenjen tretiranju celulita, otecenih nogu i stomaka ( edematozna stanja celulita), lokalizovane masnoće, i neelastičnosti kože. Aktivne supstance koje su odgovorne za rešavanje ovih problema su:silicijum - ima ulogu u stvaranju kolagenamagnezijum-veoma važna komponenta za učvršćivanje tkivabakar- ima važnu ulogu u stvaranju elastinagvožđe-očuvanje mlade kože i tonusacink-vezuje slobodne radikale, tj.poboljšava eliminaciju štetnih materija.

Ovim fenomenalnim tretmanom može se skinuti čak i ceo konefekcijski broj za 1 tretman, za vrlo kratko vreme (45min).Aktivne supstance gipsanih bermuda delujući međusobno, učvršćuju kožu, podižu joj tonus, daju elastičnost i što je najbitnije, tope masne naslage uzrokovane prisustvom toksina u organizmu. U toku tretmana tretirano područje se osobađa viška slobodnih radikala i znojenjem se izlučuju, tako da je efekat vidljiv već nakon prvog tretmana! Takođe, podstiče se protok limfe, što dovodi takođe do oslobađanja štetnih materija koje su glavni uzrok stvaranja celulita i neravnina na koži. Ovim se vrši detoksikacija kože koja može da se kombinuje i sa anticelulit masažama ili ručnom limfnom drenažom. Potrebno je napomenuti da je ovaj tretman veoma pogodan za Vasa KRITIČNA MESTA (bokovi, zadnjica, butine, stomak ), a ako želite da za neku priliku izgubite čak i do 1 konfekcijski broj i steknete željenu figuru, ovo je pravi izbor za Vas!U toku tretmana nanose se preparati u obliku oligoelemenata koji učestvuju u borbi protiv upornog celilita i štetnih materija.

Napomenućemo da je ovo body wrap tehnika koja podrazumeva bandažiranje, uvijanje kritičnih delova tela bez kontraindikacija!Tretman preporučujemo da se radi u seriji od 5-6 tretmana na 5 dana, sve u zavisnosti od stanja celulita i viška tečnosti. Posle ovog tretman ne preporučuje se tuširanje 3h, jer aktivne supstance gipsanih bermuda i dalje deluju posle tretmana. Za bolje rezultate, kombinovati sa ručnom masažom ili drenažom.

Komentari
Nema dodatih komentara

Vaš predlog

Naziv mesta:

Kontakt (ukoliko znate):

Kratak opis predloga (ukoliko želite):

Pošalji