Pružalac usluga
80%

1200 din za Četiri tretmana gipsanih bermuda Studiju lepote Lady 9!

1.200
din
Vrednost
6.000
Popust
80 %
Ušteda
4.800
Preostalo
vreme
20190529 sati | min | sek
Ponuda je uspela!
Možete i dalje kupovati!
1kupona
Pokloni prijatelju :)
Obradujte sebe i druge!
Facebook Twitter E-mail
Više o ponudi

Redukcija i eliminacija masnih naslaga i celulita

 • Ponuda obuhvata
  4 tretmana gipsanih bermuda
 • Regija po izboru: stomak ili zadnjica
 • Tretman traje 40 minuta
 • Kupon važi za jednu osobu
 • Možete kupiti više kupona
 • Obavezna najava unapred
 • Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme neophodno je da blagovremeno otkažete tretman, minimum dan ranije,  jer će se u suprotnom vaš kupon smatrati iskorišćenim
 • Rok iskoristivosti kupona
  do 15.06.2019.
 • Nakon isteka roka iskoristivosti kupone nije moguće iskoristiti
 • Kupon se dostavlja e-mailom i dostupan je za štampanje u tvom profilu

Studio lepote Lady 9

Adresa:
Prvomajska br.2d Zemun

Telefon:
064/ 484-9697

-Četiri tretmana Gipsanih Bermuda
-Pogodan za kritična mesta, bokove, zadnjicu, butine ili stomak
-Lokacija - Zemun

Za šortseve i bermude morate imati savršene noge. Tu nema kamuflaže. Ako ste ovo leto planirale da provedete u bermudama, za početak obucite Gipsane! Puno je udobnije nego što izgleda.

Gipsane bermude su tretman namenjen tretiranju celulita, otecenih nogu i stomaka ( edematozna stanja celulita), lokalizovane masnoće, i neelastičnosti kože. Aktivne supstance koje su odgovorne za rešavanje ovih problema su:silicijum - ima ulogu u stvaranju kolagenamagnezijum-veoma važna komponenta za učvršćivanje tkivabakar- ima važnu ulogu u stvaranju elastinagvožđe-očuvanje mlade kože i tonusacink-vezuje slobodne radikale, tj.poboljšava eliminaciju štetnih materija.

Ovim fenomenalnim tretmanom može se skinuti čak i ceo konefekcijski broj za 1 tretman, za vrlo kratko vreme (45min).Aktivne supstance gipsanih bermuda delujući međusobno, učvršćuju kožu, podižu joj tonus, daju elastičnost i što je najbitnije, tope masne naslage uzrokovane prisustvom toksina u organizmu. U toku tretmana tretirano područje se osobađa viška slobodnih radikala i znojenjem se izlučuju, tako da je efekat vidljiv već nakon prvog tretmana! Takođe, podstiče se protok limfe, što dovodi takođe do oslobađanja štetnih materija koje su glavni uzrok stvaranja celulita i neravnina na koži. Ovim se vrši detoksikacija kože koja može da se kombinuje i sa anticelulit masažama ili ručnom limfnom drenažom. Potrebno je napomenuti da je ovaj tretman veoma pogodan za Vasa KRITIČNA MESTA (bokovi, zadnjica, butine, stomak ), a ako želite da za neku priliku izgubite čak i do 1 konfekcijski broj i steknete željenu figuru, ovo je pravi izbor za Vas!U toku tretmana nanose se preparati u obliku oligoelemenata koji učestvuju u borbi protiv upornog celilita i štetnih materija.

Napomenućemo da je ovo body wrap tehnika koja podrazumeva bandažiranje, uvijanje kritičnih delova tela bez kontraindikacija!Tretman preporučujemo da se radi u seriji od 5-6 tretmana na 5 dana, sve u zavisnosti od stanja celulita i viška tečnosti. Posle ovog tretman ne preporučuje se tuširanje 3h, jer aktivne supstance gipsanih bermuda i dalje deluju posle tretmana. Za bolje rezultate, kombinovati sa ručnom masažom ili drenažom.

Komentari
Nema dodatih komentara

Vaš predlog

Naziv mesta:

Kontakt (ukoliko znate):

Kratak opis predloga (ukoliko želite):

Pošalji