Pružalac usluga
41%

Varšava: Petodnevno putovanje, 2 noćenja sa doručkom i autobuski prevoz za 590 din i 59€!

590
din
Vrednost
1.000
Popust
41 %
Ušteda
410
Preostalo
vreme
20170426 sati | min | sek
Ponuda je uspela!
Sledeći put budite brži!
15kupona
Pokloni prijatelju :)
Obradujte sebe i druge!
Facebook Twitter E-mail
Više o ponudi

 • Vaučer po ceni od 590 dinara koji Vam omogućava petodnevno putovanje u Varšavu, 2 noćenja sa doručkom i autobuski prevoz po promotivnoj ceni od 59 eur
 • Kupon važi za jednu osobu
 • Možete kupiti više kupona
 • Termini polazaka:
  14.02. - 18.02.2017. cena 59eur
  13.04. - 17.04.2017. cena 59eur
  28.04. - 02.05.2017. cena 65 eur
 • Deca ne ostvaruju pravo na popust
 • Ne postoji umanjenje cene za sopstveni prevoz
 • Soba 1/1 na upit
 • Polazak autobusa iz Beograda sa parkinga u Bloku 42 (preko puta ulaza na buvlju pijacu)
 • Obavezna najava odmah po dobijanju kupona radi rezervacije mesta
 • Radno vreme:
  09-17h
 • Rok iskoristivosti kupona do 28.04.2017. 
 • Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće iskoristiti
 • Kupon se dostavlja e-mailom i dostupan je za štampanje i iz Vašeg profila
 

Aqua Bgd Travel

Adresa:
Čumićevo Sokače bb, I sprat, lokal 138.

Telefon:
011/ 3233-652

www.aquatravel.rs

Varšava
Dva noćenja sa doručkom
Autobuski prevoz
Termini do aprila meseca

Varšava je glavni i najveći grad Repubilke Poljske, koji ima veoma tragičnu istoriju. Grad je više puta osvajan i rušen do temelja, a njegovo stanovništvo je prolazilo kroz jezive strahote. Zbog toga se Varšava često naziva „Gradom feniksom“, koji se uvek iznova izdiže iz pepela. Varšava se prvi put pominje u XIII v., a status grada dobila je 1334. godine. Zaslugom kralja Sigmunda 1596.god. postaje prestonica države. Grad su tokom 1655 -56 opsedale Švedska i Pruska, i time započinje tragična sudbina Varšave. Rusi su 1794. godine izvršili kaznenu ekspediciju protiv građana koji su se pobunili protiv vlasti osvajača, i pritom su opustošili grad i pobili veliki deo stanovništva. Nakon podele pripada Pruskoj, da bi ga tokom svoje vladavine držao i Napoleon. Nakon Bečkog kongresa 1815. Varšava je pripala Rusiji, a u njoj je 1918. godine proglašena nezavisnost Poljske. Nemci su tokom II sv. rata potpuno razorili Varšavu, a jevrejsko stanovništvo prislino odveli u koncentracione logore. Tokom 1943. izbio je ustanak u kome je ubijeno preko 250.000 stanovnika. Već sledeće godine izbio je novi ustanak, poznat kao ustanak Armije Krajova. Trajao je 3 meseca, i propao je nakon što je Sovjetski Savez ustanicima svesno uskratio pomoć koju su oni očekivali. Nakon rata došlo je do potpune obnove Varšave, i to po arhitektonskim planovima od pre rata. Istorijski centar grada se od 1980. godine nalazi na UNESCO–voj listi svetske baštine. Varšava je evropskoj i svetskoj civilizaciji dala veliki doprinos u vidu poznatih ličnosti iz sfera nauke, politike, kao i umetnosti. Ovo je danas jedan od najrazvijenijih gradove Evrope, sa brojnim kulturno – istorijskim i drugim gradskim znamenitostima.

PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak autobusa iz Beograda sa parkinga u Bloku 42 (preko puta ulaza na buvlju pijacu) u 16.00h (3 dana pre puta proveriti tačno vreme polaska). Vožnja do Novog Sada, odakle je planiran polazak u 17.00h (mesto polaska zavisi od broja putnika i biće naknadno saopšteno). Vožnja preko Mađarske i Slovačke sa usputnim pauzama radi odmora.

2. dan VARŠAVA
Dolazak u Varšavu u prepodnevnim satima. Po dolasku odlazak na panoramsko razgledanje grada autobusom: kvart Starog grada- Stare Miasto koji je potpuno rekonstruisano posle II svetskog rata i stavljeno pod zaštitu UNESCO-a, Kraljevski Dvor, Stub kralja Zigmonda i Trgovački skver, zatim malo južnije, tzv.Kraljevska staza sa puno klasicističkih palata, Predsedničke palate, zgrade varšavskog Univerziteta, Povaski groblje koje je jedno od najstarijih u Evropi, prepuno skuptura među kojima umetnička dela poznatih poljskih vajara 19. i 20.veka. Smeštaj u hotel u popodnevnim časovima. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

3. dan VARŠAVA-PALATA WILANOW
Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja ili fakultativni obilazak Lođa , grada koji je u 19 veku bio obećana zemlja i simbol prosperiteta . Po dolasku šetnja najdužom pešačkom zonom u Poljskoj , ulicom Piotrkovska gde se izmenjuju vile i palate iz 19. veka. Slobodno vreme. Predlažemo posetu manufaktura , kompleks koji je obuhvatala bivša Izrael Poznanski fabrika danas je moderan spoj starog i novog . Kulturno zabavni kompleks obuhvata 3 muzeja : muzej grada , muzej fabrike i muzej moderne umetnosti . Povratak u Varšavu. Slobodno veče. Noćenje.

4. dan VARŠAVA
Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja ili fakultativni odlazak do Palate Wilanow koja je bila rezidencija kralja Jana III Sobieskog i jedna od retkih objekata koji nisu stradali tokom II svetskog rata. Palata potiče iz sedamdesetih godina godina sedamnaestog veka, a njena originalna lepota može se videti i danas. Tokom vekova palata je proširivana po uzoru na italijanske vile, plemićke kuće i palate Luja XIV. Umetnost ovog zdanja ispunjena je autentičnim umetničkim delima i nameštajem, a iza palate se nalazi ogroman park, sjajan za beg od gradske gužve. Oko 18.00h je predviđen polazak sa dogovorenog mesta za Beograd. Noćna vožnja kroz Slovačku i Mađarsku prema Novom Sadu i Beogradu, sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

5. dan NOVI SAD/ BEOGRAD
Dolazak u Novi Sad / Beograd u jutarnjim časovima. Vreme dolaska zavisi od zadržavanja na granici. (Kraj usluga)

ARANŽMAN OBUHVATA:
- prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji
- 2 noćenje sa doručkom u Varšavi u hotelu sa 2* u 1/2 i 1/2+1 sobama ( doručak kontinentalni samoposluživanje)
- obilaske prema programu (Varšava)
- usluge pratioca grupe (predstavnik agencije)
- troškove organizacije putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
- individualne troškove
- medjunarodno putno zdravstveno osiguranje ( 1 eur dnevno )
- ulaznice i fakultativne izlete

FAKULTATIVNI IZLETI:
- PALATA WILANOW - 20 €
- LODJ - 25 €

POPUSTI I DOPLATE:
- doplata za 1/1 sobu je 60% od cene aranžmana

OPIS I LOKACIJA HOTELA:
Smeštaj će biti u nekom od navedenih hotela ili sličnom:
IBIS BUDGET WARSZAWA REDUTA
IBIS BUDGET WARSZAWA CENTRUM
Svaki hotel iz ove ponude ima restoran, a svaka soba ima tuš/wc. Tačno ime hotela biće naknadno saopšteno.

Komentari
Nema dodatih komentara

Vaš predlog

Naziv mesta:

Kontakt (ukoliko znate):

Kratak opis predloga (ukoliko želite):

Pošalji