Pružalac usluga
42%

Uvac: 290din i od 3290din, za 1 noćenje sa doručkom i prevoz!

290
din
Vrednost
500
Popust
42 %
Ušteda
210
Preostalo
vreme
20180918 sati | min | sek
Ponuda je uspela!
Sledeći put budite brži!
20kupona
Pokloni prijatelju :)
Obradujte sebe i druge!
Facebook Twitter E-mail
Više o ponudi

 • Ponuda uključuje kupon kojim ostvarujete popust za izlet na Uvac
 • Kupite kupon za 290 din i platite već od 3290 din za:
  Putovanje na Uvac na bazi 1 noćenja sa autobuskim prevozom u organizaciji turističke agencije Lavli Travel
 • Kupon od 290 din plaćate na portalu Beopopust.rs, a aranžman već od 3290 din plaćate prilikom rezervacije termina u turističkoj agenciji
 • Kupon važi za jednu osobu
 • Možete kupiti više kupona 
 • Obavezna je rezervacija odmah po dobijanju kupona (kupone je potrebno poslati na mail agencije)
 • Preporuka: Proverite slobodna mesta u agenciji pre kupovine kupona
 • Vreme i mesto polaska je informativnog karaktera, dva dana pre putovanja agencija salje sms obavestenje o tacnom mestu i vremenu polaska.
 • VAŽNA NAPOMENA:
  - Doplata u agenciji je 3290 din ako se opredelite za privatni smeštaj (bez doručka)
  - Doplata u agenciji je 4190 din ako se opredelite za hotelski smeštaj (obuhvata i doručak)
 • Termini:
  01.09.2018., 15.09.2018., 29.09.2018.
 • Radno vreme:
  pon-pet  09-19h;
  subotom 10-14h
 • Rok iskoristivosti kupona
  do 29.09.2018.
  (u zavisnosti od termina putovanja)
 • Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće iskoristiti 
 • Kupon se dostavlja e-mailom i dostupan je za štampanje i iz Vašeg profila
 

Lavli Travel

Adresa:
Budimska br.7

Telefon:
011/ 3290-988

www.lavli.rs

-Uvac: 1 noćenje sa ili bez doručka
(Hotelski smeštaj obuhvata doručak, dok apartmanskki ne obuhvata)
-Prevoz turističkim autobusom
-Polasci: 01.09.2018., 15.09.2018., 29.09.2018.

Kanjon reke Uvac se smatra za jedno od najlepših mesta u Srbiji. Nalazi se u jugozapadnoj Srbiji, između planina Javor i Zlatar, poznat je po svojim uklještenim meandrima. Takođe, ovo je jedno od poslednjih staništa beloglavog supa, predivne ptice koja je gotovo izumrla. Deo klisure reke Uvac, površine 2 543 hektara, je 1971. godine proglašen za Specijalni rezervat prirode Uvac. Nalazi se na nadmorskoj visini od 902 do 1276 metara.

Specijalni rezervat prirode “ Uvac” je prirodno dobro od izuzetnog značaja. Nalazi se u jugozapadnoj Srbiji u okviru Starovlaško-raške visije. Okružen je planinama Zlatar, Murtenica, Čemernica, Javor i Jadovnik. Zahvata površinu od 7453 hektara. Oko 2/3 rezervata se nalazi na teritoriji opštine Nova Varoš, dok se 1/3 trećina nalazi na tritoriji opštine Sjenica. Centralnu morfološku celinu rezervata predstavlja kanjonska dolina reke Uvac sa dolinama njenih pritoka. Posebna vrednost kanjonskih delova doline su uklješteni meandri. Rtovi mendra u okolini sela Lopiže imaju relativnu visinu od oko 100m

Ledena pećina je veoma bogata pećinskim nakitom.Po obilju nakita ističu se prve tri dvorane Ledene pećine, deo Četvrte dvorane i Zapadna galerija. Najzastupljenija forma nakita su stubovi. Prostire se između kraja kaala sa stubovima, koji pripada Bezdani, i ulaza (u Ledenu pećinu) u kanjonu Uvca.

Beloglavi sup je naša najveća ptica sa rasponom krila oko 2.80 m I prosečnom težinom od 7,5-8,5 kg, a može dostići i 11 težinom. Više informacija na sajtu www.uvac.org

ĐURĐEVI STUPOVI - Manastir Svetog Đorđa u Rasu, poznatiji kao manastir Đurđevi Stupovi kod Novog Pazara je jedinstven spomenik srpske kulture, duhovnosti i umetnosti. Manastir Đurđevi Stupovi je vezan za dve monumentalne srednjovekovne kule-zvonika, koje su se u prošlosti nalazile na njegovom pročelju. Manastir Đurđevi Stupovi u Rasu je jedan od najstarijih manastira Srbije. Manastir Đurđevi Stupovi dominira sa pošumljenog uzvišenja iznad Novog Pazara i od vajkada je mesto je izuzetne duhovnosti, gde je od 11. do 14. veka bilo sedište srpske srednjovekovne države.

MANASTIR SOPOĆANI, posvećen Svetoj Trojici, podigao je srpski kralj Stefan Uroš I (1243-1276) nedaleko od izvora reke Raške, na 17 kilometara od Novog Pazara. Zadužbina trećeg sina kralja Stefana Prvovenčanog svojom veličinom i lepotom nadmašuje sve do tada izgrađene srpske crkve.Freske manastira Sopoćani su pravo remek-delo umetnosti, što je mnogo godina kasnije Sopoćanima donelo svetsku slavu. Danas je ovo jedan od najznačajnijih srpskih kulturnih spomenika, koji je 1979. godine uvršćen na listu svetske baštine UNESCO.

Program putovanja:

1. DAN - BEOGRAD - ĐURĐEVI STUPOVI -SOPOĆANI – SJENICA
Polazak iz Beograda oko 06:00h sa parkinga kod Sava Centra. Vožnja preko Gornjeg Milanovca, Kraljeva uz kraću pauzu radi odmora i osveženja do manastira Đurđevi Stupovi. Obilazak manastira. Nastavak putovanja preko Novog Pazara do manastira Sopoćana. Obilazak manastira.Nakon toga obilazak Petrove crkve. Nakon obilaska, nastavak putovanja do Sjenice. Smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.

2. DAN - SJENICA - UVAC – BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela/apartmana i odlazak na Sjeničko (Uvačko) jezero, gde nas čekaju ljubazni domaćini. Napuštanje autobusa. Odlazak do kampa odakle krećemo vožnju čamcima i posetu Ledene pećine. Splavarenje Uvačkim jezerom u dužini od oko 12-13 km, posmatranje beloglavih supova i drugih ptica na gnezdima i u letu. Obilazak pećine u dužini od oko 700 metara. Slobodno vreme- fakultativno odlazak do vidikovca Molitva odakle se pruža spektakularni pogled na kanjon Uvca- Po povratku slobodno vreme za odmor, šetnju, ručak u prirodi. Mogućnost kupovine domaćih proizvoda (sir, kajmak, paprika u pavlaci, sudžuk, med...). Polazak u popodnevnim satima. Dolazak na mesto polaska oko ponoći.

Aranžman obuhvata:
-prevoz turističkim autobusom 16 do 90 sedišta na datoj relaciji (AC, CD-DVD oprema)
-smeštaj u izabranom objektu ( hotelu ili apartmanima i sobama) u 1/2 i 1/3 sobama na bazi noćenja sa doručkom.
-turistički pratilac puta za sve vreme izleta
-Obilaske prema program
-Troškovi organizacije putovanja

Aranžman ne obuhvata:
-vožnju čamcima i ulaznicu za pećinu 1.250,00 po osobi
-ručak u prirodi 600,00 dinara
-fakultativni odlazak na vidikovac 700,00 dinara
-dolata za 1/1 sobu 1000.00 dinara
-Individualne troškove

Hoteli sa kojima agencija sarađuje:

Hotel Borovi se nalazi u mirnom okruženju, na ivici borove šume. U ponudi ima otvoreni bazen i restoran, a sve sobe sadrže flat-screen TV sa kablovskim kanalima, mali frižider i sopstveno kupatilo.Enterijere krasi dekor sa drvenom tematikom, a spoljašnost objekta je nalik na planinske vrhove. Hotel raspolaže velikom terasom gde možete uživati u pićima naručenim u baru. Elegantan restoran poseduje kamin.Hotelska ponuda obuhvata besplatan parking, recepciju koja radi non-stop i konferencijsku salu sa multimedijalnom opremom. U okviru objekta su takođe na raspolaganju tereni za fudbal, odbojku i košarku.

Hotel “Lane” se nalazi u samom centru grada. Odlikuju prijatna atmosfera i udobnost ambijenta. Garni hotel “Lane” je kategorizovan i ima tri zvezdice. Gostima su na raspolaganju dva apartmana i osamnaest soba, opremljenih da ispune vaše želje i potrebe. Sobe su opremljene telefonom, kablovskom televizijom, besplatnim wi-fi, room servisom i mini barom. Za sve goste obezbeđen je parking prostor, kao i podzemna garaža. U sklopu hotela posluje restoran nacionalne kuhinje.

PRIVATNI SMEŠTAJ - APARTMANI / VANILA - Apartmani Vanilla zvanično su počeli sa radom u martu 2016. godine. Međutim, priča o ovom ugostiteljskom objektu ima dugu istoriju. U ponudi ima 30 mesta, u 9 moderno opremljenih soba. Sobe su dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne. Odlika soba je prijatan ambijent, a sobe su opremljene TV uređajima i kablovskom televizijom, besplatnim WiFi. Gostima je na raspolaganju i room service.

Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja jer svojim potpisom na Ugovor dajete i saglasnost o tome da ste sa istima u potpunosti upoznati i saglasni. ONLINE rezervacija se smatra ugovorom. Slanjem svojim podataka prihvatate Opste uslove putovanja agencije Lavli travel koje možete pogledati ovde.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Lavli travel, licenca OTP br.10-2013

Komentari
Nema dodatih komentara

Vaš predlog

Naziv mesta:

Kontakt (ukoliko znate):

Kratak opis predloga (ukoliko želite):

Pošalji