Pružalac usluga
40%

Rafting na Tari i džip Safari kroz prašumu Perućicu, 2 noćenja, takse i prevoz u toku aranžmana

600
din
Vrednost
1.000
Popust
40 %
Ušteda
400
Preostalo
vreme
20180925 sati | min | sek
Ponuda je uspela!
Sledeći put budite brži!
24kupona
Pokloni prijatelju :)
Obradujte sebe i druge!
Facebook Twitter E-mail
Više o ponudi

 • Ponuda uključuje kupon kojim ostvarujete popust za Rafting na Tari, 
  Kupite kupon za 600 din i platite 60 € za Rafting na Tari i džip Safari, 
  - Rafting na Tari
  - Džip safari i planinarenje kroz prašumu NP Sutjeska (prašuma Perućica i Trnovačko jezero)
  - Dva noćenja u drvenim bungalovima
  - Taksa za rafting u iznosu od 4,50 €
  - Boravišna taksa
  - Takse za NP Sutjeska i Trnovačko jezero
  - Prevoz terenskim vozilima u toku trajanja aranžmana
  - Licencirani skiperi za divlje rijeke i vodiči za prašumu
 • Kupon od 600 din plaćate na portalu Beopopust, a aranžman od 60 € plaćate direktno u kampu
 • Kupon važi za jednu osobu
 • Možete kupiti više kupona 
 • Taksa za rafting 4,5 € (uključena u cenu)
 • Kuponi se mogu koristiti samo radnim danima
 • Hrana nije uključena u ponudu niti prevoz od vaše lokacije do kampa Highlander
 • Moguća doplata za hranu:
  doručak 5€, ručak 9€ i večera 8€
 • Turisti koji dođu na rafting dobijaju rafting opremu: neoprensko odelo i čizme, pojas za spasavanje, kacige i veslo, a u slučaju kiše i kabanice
 • Obavezna najava unapred na mail highlandertim@hotmail.com ili telefonom +387.65.475.201, putem Vibera ili WhatsApp-a, i rezervisati najkasnije 15 dana pre dolaska u kamp
 • Rok iskoristivosti kupona od 15.04. do 30.09.2018.
 • Nakon isteka roka iskoristivosti, kupon nije moguće koristiti
 • Kupon se dostavlja e-mailom i dostupan je za štampanje i iz Vašeg profila
 

Highlander kamp

Adresa:
Mojkovačka 22, Foča, Bosna i Hercegovina

Telefon:
+387 65 475 201
ili putem e-mail adrese: highlandertim@hotmail.com

http://www.highlandertim.com/

-Rafting na Tari sa dva noćenja u kampu
-Džip safari i planinarenje kroz NP Sutjeska
-Taksa za rafting, boravišna taksa, prevoz u toku aranžmana
-Letnja avantura sa Highlander Timom koju morate doživeti!

Rafting u kanjonu Tare predstavlja spoj nezaboravne avanture i aktivnog odmora koji svako od vas mora bar jednom u životu iskusiti. Zato što pre rezervišite svoju rafting avanturu po ovoj neverovatnoj ceni.

A za sve iskonske ljubitelje prirode, koji vole planinarenja i osvajanje novih predela predlažemo baš ovaj aranžman jer on predstavlja savršen spoj: rafting Tarom, džip safari i hajking kroz prašumu Perućicu pa sve do Trnovačkoj jezera. Videćete predele poslednje prašume u Evropi „Perućice”, njen vodopada Skakavac koji je visok čak 73 m i sa Highlander Timom ćete osvojiti Trnovačko jezero, koje je zbog svog srcolikog oblika poznato u celoj Evropi.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.DAN: Dolazite u kamp Highlander do 18h (neobavezujuća satnica), a nakon što se smestite u rezervisani planinski bungalov ukoliko želite možete poručiti večeru (oko 20h). Potom sledi druženje kraj logorske vatre uz muziku.

2. DAN: Doručak za sve koji to žele je u ranim jutarnjim časovima (oko 08h), a potom pripreme za polazak na džip safari i hajking avanturu. Našim terenskim vozilima krećemo u 9h u pravcu Nacionalnog parka „Sutjeska”. Nakon sat vremena vožnje dolazimo do prašume Perućica, najočuvanijeg prašumskog rezervata u Evropi gde ćemo videti i vodopad Skakavac koji je visok 73m. Zatim sledi poseta vidikovcu na Prijevoru, platou ispod Maglića, najveće planine u BiH, odakle put nastavljamo prema Trnovačkom jezeru (1,30h hoda). Na jezeru pravimo pauzu za kupanje i odmor. Povratak u kamp Highlander je predviđen za 17h gde je organizovan tradicionalni ručak. Ukoliko ste zainteresovani možete poručiti ručak pre odlaska na džip safari u NP Sutjeska. Nakon ukusnog tradicionalnog ručka gosti mogu uživati u šetnji pored reke, društvenim igrama ili u nekoj sportskoj aktivnosti u kampu (odbojka, mali fudbal..). Večera za sve zainteresovane je oko 20h, a potom druženje uz logorsku vatru i muziku.

3. DAN: Nakon što gosti kampa završe doručak (oko 8h) slijedi preuzimanje opreme za rafting (sigurnosni prsluk, kaciga, neoprensko odelo i obuća, veslo). Već oko 10h krećemo našim terenskim vozilima do Brštanovice koja je polazna tačka za rafting. Vodiči prave raspored sedenja na čamcu i drže kratak kurs/brif o pravilnom sedenju, ponašanju u čamcu i tehnikama veslanja divljom i brzom rekom. Nakon toga sledi rafting najuzbudljivijim delom reke Tare u trajanju od 3 do 4 sata sa pauzama za fotografisanje, plivanje i osveženje. Nakon Tare sledi još 5km raftinga rekom Drinom (kod Šćepan polja, reke Tara i Piva se sastaju i nastavljaju kao Drina) sve do kampa Highlander gde je oko 15h organizovan ručak. Ukoliko želite ručak dovoljno je da ga poručite pre odlaska na rafting. Nakon ukusnog tradicionalnog ručka uz sumiranje utisaka i planove za nove avanture aranžman se završava. Prema želji i u dogovoru sa gostima moguće je produži boravak i iskusiti neku novu avanturu – pecanje, jahanje konja, brdski biciklizam, izlete do Sarajeva, Višegrada, Trebinja ili Dolinu heroja.

Uživajte u stvarno najboljim ponudama i popustima u gradu!

Komentari
Nema dodatih komentara

Vaš predlog

Naziv mesta:

Kontakt (ukoliko znate):

Kratak opis predloga (ukoliko želite):

Pošalji