Pružalac usluga
44%

Rafting na Tari, 2 noćenja, sve takse i prevoz u toku aranžmana za 500 din i 30€

500
din
Vrednost
900
Popust
44 %
Ušteda
400
Preostalo
vreme
20180918 sati | min | sek
Ponuda je uspela!
Sledeći put budite brži!
75kupona
Pokloni prijatelju :)
Obradujte sebe i druge!
Facebook Twitter E-mail
Više o ponudi

Vaučer kojim ostvarujete mogućnost kupovine aranžmana za Rafting na Tari

 • Ponuda uključuje kupon kojim ostvarujete popust za Rafting na Tari, 
  Kupite kupon za 500 din i platite samo 30 € za Rafting na Tari, 
  - Dva noćenja u drvenim bungalovima
  - Taksa za rafting u iznosu od 4,50 €
  - Boravišna taksa
  - Prevoz terenskim vozilima u toku trajanja aranžmana
  - Licencirane skipere za divlje reke
  Kupon od 500 din plaćate na portalu Beopopust.rs, a aranžman od 30 € plaćate direktno u kampu
 • Kupon važi za jednu osobu
 • Možete kupiti više kupona 
 • Mogućnost doplate za hranu
  doručak 5€, ručak 9€ i večera 8€
 • Kuponi se mogu koristiti samo radnim danima
 • Turisti koji dođu na rafting dobijaju rafting opremu: neoprensko odelo i čizme, pojas za spasavanje, kacige i veslo, a u slučaju kiše i kabanice
 • Obavezna najava unapred na mail highlandertim@hotmail.com ili telefonom +387.65.475.201, putem Vibera ili WhatsApp-a, i rezervisati najkasnije 15 dana pre dolaska u kamp
 • Rok iskoristivosti kupona od 15.04. do 30.09.2018.
 • Nakon isteka roka iskoristivosti, kupon nije moguće koristiti
 • Kupon se dostavlja e-mailom i dostupan je za štampanje i iz Vašeg profila
 

Highlander kamp

Adresa:
Mojkovačka 22, Foča, Bosna i Hercegovina

Telefon:
+387 65 475 201
ili putem e-mail adrese: highlandertim@hotmail.com

http://www.highlandertim.com/

-Rafting na Tari sa dva noćenja u kampu
-Taksa za rafting, boravišna taksa, prevoz u toku aranžmana
-U kampu možete doplatiti za obroke
-Kuponi se mogu koristiti samo radnim danima

Kanjon Tare je drugi po veličini u svetu, a ovu reku zbog svoje bistre i pitke vode mnogi nazivaju i „suza Evrope”, ali tek kada zaplovite na njenim talasima i zaronite u njene bukove znaćete da je ona nešto najlepše što ste doživeli u životu. Zato ne propustite ovu ponudu, izaberite trodnevni rafting aranžman na Tari sa Highlander Timom i upustite se u avanturu koja će vas ostaviti bez daha. Avanturu nakon koje ćete imati mnogo novih prijatelja i još lepših uspomena. Bogatstvo koje nema cenu. Rezervišite svoje mesto u čamcu po ovoj neverovatnoj ceni.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.DAN: Dolazite u kamp Highlander do 18h (neobavezujuća satnica), a nakon što se smestite u rezervisani planinski bungalov ukoliko želite možete poručiti večeru (oko 20h). Potom sledi druženje kraj logorske vatre uz muziku.

2. DAN: Nakon što gosti kampa završe doručak (oko 8h) sledi preuzimanje opreme za rafting (sigurnosni prsluk, kaciga, neoprensko odelo i obuća, veslo). Već oko 10h krećemo našim terenskim vozilima do Brštanovice koja je polazna tačka za rafting. Vodiči prave raspored sedenja na čamcu i drže kratak kurs/brif o pravilnom sedenju, ponašanju u čamcu i tehnikama veslanja divljom i brzom rekom. Nakon toga sledi rafting najuzbudljivijim delom reke Tare u trajanju od 3 do 4 sata sa pauzama za fotografisanje, plivanje i osveženje. Nakon Tare sledi još 5km raftinga rekom Drinom (kod Šćepan polja, reke Tara i Piva se sastaju i nastavljaju kao Drina) sve do kampa Highlander gde je oko 15h organizovan ručak. Ukoliko želite ručak dovoljno je da ga poručite pre odlaska na rafting. Nakon ukusnog tradicionalnog ručka gosti mogu uživati u šetnji pored reke, društvenim igrama ili u nekoj sportskoj aktivnosti u kampu (odbojka, badminton, mali fudbal..). Večera za sve zainteresovane je oko 20h, a potom druženje uz logorsku vatru i muziku.

3. DAN: Nakon što se naspavate možete poručiti doručak. Uz sumiranje utisaka i planove za nove avanture aranžman se završava nakon doručka. Prema želji i u dogovoru sa gostima moguće je produži boravak i iskusiti neku novu avanturu – džip safari, pecanje, jahanje konja, brdski biciklizam, izlete do Sarajeva, Višegrada, Trebinja ili Dolinu heroja.

Turističko splavarenje na reci Tari novijeg je datuma, počelo je 1964. proširenim programom turističkog splavarenja, koje je do tada vršeno, i to povremeno samo na reci Drini sa drvenim splavovima. Do tada, kroz kanjon Tare vršeno je samotriftanje balvana sve do 1970. godine. Danas je rafting na Tari spoj avanture i odmora koji je za svakog čoveka nezaboravan doživljaj i spoznaja iskonske vrednosti i lepote prirode. Po stepenu atraktivnosti za rafting Tara je kategorisana od III-IV stepena (po međunarodnoj skali kategorizacije reke), čime je svrstava u sami vrh najatraktivnijih svetskih reka, uz Kolorado I Zambezi.

Trajanje raftinga zavisi od visine vode, vremenskih uslova i od posade u čamcu. U maju, kada je nivo vode najveći, spust traje oko 45 minuta a u avgustu i septebru 3-4 sata. Rafting se izvodi gumenim čamcima specijalno rađenim za divlje vode. Čamci su kapaciteta 8-10 osoba. Turisti koji dođu na rafting dobijaju rafting opremu: neoprensko odelo I čizme, pojas za spasavanje, kacige i veslo, a u slučaju kiše dobijaju I kabanice. Važnu ulogu u raftingu ima skiper, osoba koja upravlja čamcem I koja je ujedno i vodic na raftingu. Skiperi su prosli obuku I imaju sertifikat IRF-a (Internacionalna Rafting Federacija)

Pre starta skiper održava kratak kurs o raftingu. U toku raftinga turisti mogu nositi foto aparate i kamere koji se čuvaju u specijalnim kesama ili buradima koja su hermetički zatvorena. Na najatraktivnijim mestima prave se pauze za fotografisanje i osveženje. Rafting na divljim vodama predstavlja uzbudljivu promenu svakodnevnice. To je spoj avanture, sporta i aktivnog odmora i takav izazov svakako ne treba propustiti.

Uživajte u najboljim ponudama i popustima u gradu!

Komentari
Nema dodatih komentara

Vaš predlog

Naziv mesta:

Kontakt (ukoliko znate):

Kratak opis predloga (ukoliko želite):

Pošalji