Pružalac usluga
57%

Kompletan servis auto klime - Ozonizacija, dijagnostika i poklon servisni pregled vozila!

2.999
din
Vrednost
7.000
Popust
57 %
Ušteda
4.001
Preostalo
vreme
20171024 sati | min | sek
Ponuda je uspela!
Sledeći put budite brži!
12kupona
Pokloni prijatelju :)
Obradujte sebe i druge!
Facebook Twitter E-mail
Više o ponudi

Ne dozvolite da dočekate visoke temperature sa neproverenim ili čak neispravnim rashladnim sistemom u vašem vozilu! Servisirajte klimu i proverite ispravnost Vašeg vozila na vreme. Ponuda obuhvata vađenje starog freona i ulja iz sistema klime, vakumiranje, ispitivanje sistema, sipanje novog freona i ulja i sredstva za detekciju curenja u Autocentru Kolew.

 • Ponuda obuhvata Kompletan godišnji servis auto klime - Vađenje starog freona i ulja iz sistema klime, vakumiranje, ozonizaciju ventilacionog sistema i kabine, ispitivanje sistema, sipanje novog freona i ulja i sredstva za detekciju curenja
 • Jedan kupon važi za jedno vozilo
 • Jedna osoba može kupiti više kupona
 • Obavezna najava unapred putem tel:
  011 / 31-41-089
  063 / 80-19-793 
 • Radno vreme:
  Pon-Pet 09-17h
  Subota 09-15h
 • Rok iskoristivosti kupona 
  do 31.10.2017.
 • Nakon isteka roka iskoristivosti, kupon nije moguće koristiti
 • Kuponi se šalju e-mailom, dostupni su za štampanje iz Vašeg profila

Autocentar Kolew

Adresa:
Ugrinovački put 74d

Telefon:
011 / 31-41-089
063 / 80-19-793

www.kolew.com

- kompletan servis auto klime
- vađenje starog freona i ulja iz sistema klime
- ozonizaciju ventilacionog sistema i kabine

- vakumiranje, ispitivanje na veliko curenje sistema
- sipanje novog freona, ulja i sredstva za detekciju curenja

Današnja ponuda obuhvata kompletan servis auto klime, vađenje starog freona i ulja iz sistema klime, vakumiranje, ispitivanje na veliko curenje sistema, ozonizaciju ventilacionog sistema i kabine, sipanje novog freona i ulja i sredstva za detekciju curenja.

Ozon maker je sistem efikasne ozonizacije kabine, uklanjanja svih stetnih bakteriskih i gljivicnih pojava unutar sistema ventilacije i klima sistema. Ovaj postupak je mozda i naj bitniji prilikom servisiranja klime na vozilu. Posebno se preporucuje za sve koji imaju problema sa respiratornim sistemom i ko u kolima prevozi decu, kao i za sve one koji vole da udisu cist i zdrav vazduh..

Kupovinom kupona ostvrujete Gratis kompletnu auto dijagnostiku motornog dela vozila, ABS, Air Bag, Srs, proveru kvaliteta i vlažnosti UK ulja u kočionom sistemu, jačinu antifriza kao i ostalih lubrikanata u motornom sistemu vozila.

Autocentar Kolew Vam nudi najkvalitetniju opremu i uređaje u svetu auto gas tehnike, uz povoljne cene i uslove plaćanja. Od konkurencije nas izdvaja 12 godina duga tradicija sa preko 10.000 zadovoljnih klijenata iz zemlje i inostranstva, neposredna komunikacija i konstantna briga za bezbednost i dobrobit klijenata.

Naši serviseri su obučeni i sertifikovani, a opremljeni smo najsavremeninijim uređajima za ugradnju auto gasa što nam daje mogućnost da za svoje usluge ugradnje dajemo realnu garanciju od 3 godine.

Uživajte u stvarno najboljim ponudama i popustima u gradu!

Komentari
Nema dodatih komentara

Vaš predlog

Naziv mesta:

Kontakt (ukoliko znate):

Kratak opis predloga (ukoliko želite):

Pošalji