Pružalac usluga
30%

4900 din za ugradnju GREJAČA u klima uređaj - Zima sa minimalnim troškovima!

4.900
din
Vrednost
7.000
Popust
30 %
Ušteda
2.100
Preostalo
vreme
20180220 sati | min | sek
Ponuda je uspela!
Sledeći put budite brži!
5kupona
Pokloni prijatelju :)
Obradujte sebe i druge!
Facebook Twitter E-mail
Više o ponudi

Neka ova zima bude jeftinija od ostalih! GREJAC ZA KLIMA UREDJAJ - NOVO U PONUDI! - HIT CENA 4900 din samo uz Beopopust kupon

 • Ponuda obuhvata
  ugradnju grejača za klima uređaj
 • Možete kupiti više kupona
 • Neophodno je zakazivanje servisa unapred na 
  064/106-1840
 • Dolazak servisera na željenu adresu i ugradnja grejača je uključeno u cenu kupona
 • Ugradnja traje od 1 do 1,5h
 • Ukoliko morate otkazati dogovoreni termin neophodno je da to učinite minimum dan ranije, u suprotnom će se Vaš kupon tretirati kao iskorišćen
 • Rok iskoristivosti kupona:
  do 28.02.2018.godine

Beo Numerik

Adresa:
Bore Stankovića br.6

Telefon:
064/106-1840

Većina klima nisu inverteri tj. rade na temperaturama do -5 stepeni. Paljenjem klime na temperaturama koje su ispod -5 stepeni  zbog zgusnutog ulja dolazi do znatnog oštećenja kompresora i leđenja kondenzatora čime se skraćuje vek i dolazi do prestanka rada vašeg klima uređaja.

Grejni kabl omogućava da vaša klima radi i na temperaturama do -15, dužine je 5m a potrošnja mu je svega 100w ( kao sijalica ). Ugradnja traje od 1 do 1,5h. UGRADNJOM GREJAČA PRODUŽAVATE VEK VAŠE KLIME I POBOLJŠAVATE NJEN RAD U HLADNIM ZIMSKIM USLOVIMA I DO -15 STEPENI.

Koji je to glavni razlog zbog čega klime nemogu da rade ispod -5stepeni?
Klime prilikom grejanja kondezuju  vodu na kondezatoru spoljne jedinice.Voda silazi niz kondezator u tacnu spoljnje jedinice i kroz otvor na tacni izlazi iz nje. Kada je temperatura ispod nule tada dolazi do zamrzavanja vode u tacni spoljnje jedinice i do brzog zaleđavanja celog kondezatora spoljnje jedinice, što prouzrokuje slabo grejanje i čestog pokušavanja klime da otopi led, tako što mesto grejanja  počne hlađenje.Tada samo dolazi do povećanja leda na kondezatoru, gde često dolazi i do nemogućnosti rada ventilatora spoljnje jedinice.

Postoji mogućnost ugradnje grejača u spoljnju jedinicu i nedozvoljavanje stvaranja leda. Grejač je silikonski kabal dužine 7m,koji je povezan sa termostatom. Napajanje dobija iz spoljašne jedinice. Na termostatu  se reguliše kada će se uključiti grejač. Obično se  zada termostatu da se automatski grejač pali na nula stepeni, kada klima radi.Jačina grejača je  200 W (vati).

Pre nego što počnemo sa montažom grejača, moramo spoljašnu jedinicu otvoriti, skinuti prednju masku. Grejač obmotavamo oko kompresora približno četiri puta. Jedan njegov kraj ostavljamo kod kompresora.

Drugi kraj pustamo u tacnu klime i pomoću silikona ga fiksiramo, gde ga provlačimo ispod i iza kondezatora. Njegov drugi kraj se završava provlačenjem kroz otvor za odvod vode iz tacne. Prvi kraj povezujemo sa

termostatom,a za napajanje termostata uzimamo struju iz spoljašne jedinice. Na termostatu podešavamo,na kojoj temperaturi da se pali grejač .Najbolje je podesiti da to bude na 0 stepeni. Grejač se pali samo,kada klima radi i kada je temperatura ispod 0 stepeni.

Uživajte u stvarno najboljim ponudama i popustima u gradu!

Komentari
Nema dodatih komentara

Vaš predlog

Naziv mesta:

Kontakt (ukoliko znate):

Kratak opis predloga (ukoliko želite):

Pošalji