Pružalac usluga
50%

450 din za mini kurs decoupage tehnike - Probudite kreativca u Vama!

450
din
Vrednost
900
Popust
50 %
Ušteda
450
Preostalo
vreme
20180503 sati | min | sek
Ponuda je uspela!
Sledeći put budite brži!
8kupona
Pokloni prijatelju :)
Obradujte sebe i druge!
Facebook Twitter E-mail
Više o ponudi

Kurs: "Dekupaž priručnim sredstvima " Decoupage tehnikom možete baviti svi Vi sa potrebom za kreativnošću. Puno mašte, malo volje i spretne ruke! Zato iskoristite svoju maštu i kreativnost radeći ono što volite - mi ćemo vam pomoći da savladate tehnike Decoupage-a koji će od običnih stvarčica napraviti izuzetne modne predmete...

 • Ponuda obuhvata: Jednodnevni kurs u trajanju od 2,5 školska časa
 • Potrebno je poneti predmet na kojem će se raditi i koji može biti od drveta, keramike ili stakla; ostali materijal je obezbeđen
 • Vaučer važi za jednu osobu
 • Trajanje  kursa:  fond časova je 2,5 časa u trajanju od 135 min.(čas -45 min)
 • Možete da kupite više vaučera
 • Potrebna je najava telefonom pre dolaska:  
  065/ 4315-125
 • Nakon što primite vaučer prosledite ga na email škole office.artefakt@gmail.com sa vašim kontakt podacima. Mi ćemo Vas ubrzo nazvati i zakazati vam termin kursa.
 • Raspored predavanja: Predavanja se održavaju subotom sa početkom u 09.30h. Nakon što se prijavi 8 polaznika formira se grupa i zakazuje termin.
 • Javiti se centru odmah nakon uplate vaučera radi formiranje grupe i dogovora oko termina
 • Rok iskoristivosti kupona je 
  do 10.05.2018.godine

Artefakt

Adresa:
Zahumska br.22

Telefon:
065/ 4315-125
011/ 2423-720

www.eduartefakt.com

Pozivamo Vas da uronite u atmosferu kreativnosti, izbegnete dnevne rutine i možda dobijete novi hobi koji će vas oduševiti mnogo godina.

Decoupage je 18. vek likovna tehnika komponovanja isečaka papira na objektu, zajedno sa specijalnim efektima boja i lakova za stvaranje lepih dekorativnih predmeta. Pridružite se ovoj prijateljski, kreativnoj gradionici i zadivite se na lepim predmetima koje možete kreirati.

Naučićete ne samo istoriju dekupaža nego i kakokako da napravite visoko dekorativne kompozicije. Pored toga, pokloni napravljeni svojim rukama, imaju posebnu energiju i uvek je lepo da dajemo i primamo! Na ovoj radionici ćete naučiti kako da ukrasite: - drvo, - keramiku, - staklo i druge materijale.

Radionice o dekupaž razvijaju: 
maštu , poboljšavaju motoriku, kreativnost.

Program obuhvata:
Jednodnevni kurs u trajanju od 2,5 školska časa. Polaznici sa sobom trebaju poneti predmet na koji će raditi a koji može biti keramika, drvo,staklo. Sav ostali material I boje su uračunate u cenu.

Metodika:
Lako savladavanje dekupaž tehike. Polaznici će dekorisati svoj predmet  bojama, naučiće da lepe salvete  na više načina I zatim da svoj proizvod zaštite lakom.

Trajanje  kursa:  fond časova je 2,5 časa u trajanju od 135 min.(čas -45 min)

Raspored predavanja: Predavanja se održavaju subotom sa početkom u 09.30h. Nakon što se prijavi 8 polaznika formira se grupa i zakazuje termin.

Napomena: Kurs je objavljen na sajtu grupne kupovine i ne postoji mogućnost da uplatite iznos u školi.

Nakon što primite vaučer prosledite ga na email škole office.artefakt@gmail.com sa vašim kontakt podacima. Mi ćemo Vas ubrzo nazvati i zakazati vam termin kursa.

POKLON :Polaznicima se dostavljaju skripte na email o tehnici, bojama...a najvažnije i skripte za radionice Shabby shick ...i sve to korak po korak- naravno sve se izvodi priručnim sredstvima.

Uživajte u stavrano najboljim ponuda i popustima u gradu!

Komentari
Nema dodatih komentara

Vaš predlog

Naziv mesta:

Kontakt (ukoliko znate):

Kratak opis predloga (ukoliko želite):

Pošalji