Pružalac usluga
75%

250 din za epilaciju malih regija po izboru... Rešite se dlačica zauvek! :)

250
din
Vrednost
1.000
Popust
75 %
Ušteda
750
Preostalo
vreme
20171122 sati | min | sek
Ponuda je uspela!
Sledeći put budite brži!
5kupona
Pokloni prijatelju :)
Obradujte sebe i druge!
Facebook Twitter E-mail
Više o ponudi

Borba sa dlačicama na nepoželjnim mestima je stalna, naročito za regije koje nam stvaraju najviše muke, kao što su pazuh ili prepone. Iako nam se brijanje i depilacija čine pristupačnijim, sve znamo da je jedino epilacija trajna, pa Vam je par tretmana uz Beopopust kupon definitivno, najisplatiije rešenje! Vreme je da posetite čuveni Laser centar Viva i oslobodite se neželjenih dlačica kroz samo par tretmana...

 • Vaučer važi za ultrazvučnu lasersku epilaciju regije po izboru:
  nausnica, brade, podbratka, zulufa ili linije stomaka 
 • Jedna osoba može kupiti više kupona
 • Ponuda važi za ženski pol
 • Obavezno zakazivanje unapred, najkasnije 7 dana pre isteka važenja vaučera na tel: 
  063/ 123-22-93
 • Radno vreme:
  pon-subota 12-20h
 • Ukoliko ste prinuđeni da otkažete zakazani termin, obavezno je to učiniti minimum dan ranije
 • Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće iskoristiti 
 • Rok iskoristivosti kupona:
  do 30.11.2017.godine

Laser Centar Viva

Adresa:
Bulevar Mihajla Pupina 10a/vp 30

Telefon:
063/ 123-2293

Današnja ponuda će zabrinuti svaku suvišnu dlačicu koje se odavno želite rešiti. Trajno rešiti! Vodimo vas u Laser centar VIVA gdje znaju šta i kako s dlačicama.

Epilacija u Laser centru VIVA se vrši nemačkim laserom DERMAX RF LIGHT. DERMAX RF LIGHT je uređaj za najsavremeniju ultrazvučnu lasersku epilaciju bez bola i iritacije kože.

Većina nas već je upoznata sa tretmanom epilacije odnosno trajnog uklanjanja dlačica. Međutim, ovaj tretman se nekada radio IPL sistemima, gde su tretmani bili bolni a rezultati delimični.

Za nastanak i opstanak dlake odgovorne su papile i  odgovarajući dotok hranljivih materija do papila. Permanentna i trajna oslobođenost od dlačica postiže se jedino ciljanim delovanjem na papile dlake. Uklanjanje dlačica vrši se uz pomoć laserskog snopa u kombinaciji sa ultrazvučnim zračenjem i tako se smanjuje dotok hranljivih materija papilama.

Aparatom DERMAX RF Light dolazi do bržeg rezultata jer se prva 3 tretmana rade na svega 7-10 dana i tim postupkom se duplo veći broj dlaka uhvati u prvoj fazi rasta, a nakon toga se tretmani rade na 4-5 nedelja. Važno je napomenuti da zastareli IPL sistemi moraju da prave veći razmak između tretmana zbog jačine laserskog snopa koji je često i veoma bolan. Tretmani se mogu raditi i na osunčanoj koži, jer se na svakom tretmanu podešavaju parametri prema tipu kože i dlake i odgovarajućim safirnim filterima se određuje talasna dužina snopa svetlosti merena u nanometrima, tako da se postižu najbolji rezultati uz maksimalnu bezbednost.

Pogledajte sada svoje dlačice i pozdravite se s njima zauvek!

Komentari
Nema dodatih komentara

Vaš predlog

Naziv mesta:

Kontakt (ukoliko znate):

Kratak opis predloga (ukoliko želite):

Pošalji