Pružalac usluga
75%

2000 din- Instant tretman za uklanjanje podočnjaka matičnim ćelijama!

2.000
din
Vrednost
8.000
Popust
75 %
Ušteda
6.000
Preostalo
vreme
20180920 sati | min | sek
Ponuda je uspela!
Možete i dalje kupovati!
6kupona
Pokloni prijatelju :)
Obradujte sebe i druge!
Facebook Twitter E-mail
Više o ponudi

Uzroci podačnjaka mogu biti genetska predispozicija, loša cirkulacija, loša ishrana, pušenje, alergijske reakcije,dug boravak ispred ekrana, umor, stres ili nepravilni ritam spavanja. Postoje više načina prekrivanja i korekcije ovog problema. Neke od njih su privremenog karaktera kao što su kreme i korišćenje korektora. Za trajnije rešavanje problema regije podočnjaka, koristi se magija matičnim ćelijama...

 • Ponuda obuhvata 
  Instant tretman za uklanjanje podočnjaka matičnim ćelijama
 • Kupon važi za jednu osobu
 • Jedna osoba moze kupiti više kupona
 • Tretman radi doktor
 • Tretman traje oko 30 min
 • Obavezna najava unapred
 • Ukoliko morate otkazati zakazani termin obavezno je to učiniti minimum dan ranije u suprotnom, kupon će se smatrati iskorišćenim
 • Radno vreme:
  Ponedeljak-Nedelja 12-21h
 • Rok iskoristivosti kupona 
  do 30.09.2018.
 • Nakon isteka roka iskoristivosti, kupon nije moguće koristiti
 • Kupon se dostavlja e-mailom i dostupan je za štampanje i iz Vašeg profila

Studio Oxy Beauty

Adresa:
Gandijeva br.5, lokal 9

Telefon:
064/ 4020-833

-Instant tretman za podočnjake
-Uklanjanje podočnjaka matičnim ćelijama
-Preparati sa matičnim ćelijama
-Lifting masaža lica

Instant tretman za uklanjanje podočnjaka matičnim ćelijama!

Tretman ukljucuje nanošenje posebnih preparata sa matičnim ćelijama koji imaju efekat uklanjanja podočnjaka momentalno nakon samo par minuta i lifting masaža lica.

Instant tretman je moćan tretman protiv bora koji radi brzo i efektno  na smanjivanju vidljivih znakova starenja, oživljava kožu i smanjuje pojavu sitnih linija i bora. Savršen dan počinje sa savršenom kožom. Posebno razvijena  naša formula je lagana i sadrži kompleks minerala koji ujednačava tonus  kože.Preparat odmah ulazi u kožu i smanjuje pojavu bora i otoka, deluje na područja koja su izgubila elastičnost, zateze kožu koja je opustena,bez sjaja i volumena. Korisnici odmah uočavaju  pozitivne rezultate, već u nekoliko sekundi.

Tretman koji nudimo" brise "podocnjake  za par minuta , nestaju kao da ih nikada niste imali i izgledate sveze i odmorno.U svetu se odavno ovaj tretman koristi pre odlaska na bitne dogadjaje,proslave,svecanosti,gde treba da izgledate savrseno za par minuta.

Lifting masaža lica uklanja stres i traume zatvorene duboko u mišićima i tkivu lica, glave i vrata. Tretman deluje na boju i zatezanje kože i potkožnih mišića, poboljšavajući elastičnost kože i gipkost.

Ako ne spavate dobro, ako ste umorni, jedan od prvih pokazatelja su otekline, viseće kesice i tamni kolutovi u zoni oka. Kako koža stari, podočnjaci će, ako ste im skloni, postati sve izraženiji. Usporena drenaža i cirkulacija pospešuju pojavu podočnjaka. Posebno se često podočnjaci javljaju kod atopičnih osoba, odnosno osoba sklonih alergijama. Kompletna detoksikacija organizma može dosta da pomogne kod naduvenosti i kesica, ali su spoljni tretmani primenjeni lokalno ipak efikasni. Ponekad pomaže povratak zdravijem načinu života i ishrane, poput dobrog sna ili hrane koja pomaže detoksikaciju organizma. Preparati najčešće sadrže biljne ekstrakte koji pomažu drenažu i pročišćavanje zone oka ali samo kod nas mozete za kratko vreme povratiti mladalacki i svez izgled uz pomoc specijalnog  instant tretmana sa maticnim celijama.

Komentari
Nema dodatih komentara

Vaš predlog

Naziv mesta:

Kontakt (ukoliko znate):

Kratak opis predloga (ukoliko želite):

Pošalji