Pružalac usluga
65%

1460 din za test intolerancije na hranu (349 namirnica) uz kompletnu krvnu sliku

1.460
din
Vrednost
4.160
Popust
65 %
Ušteda
2.700
Preostalo
vreme
20170203 sati | min | sek
Ponuda je uspela!
Sledeći put budite brži!
38kupona
Pokloni prijatelju :)
Obradujte sebe i druge!
Facebook Twitter E-mail
Više o ponudi

❤ ❤ UVODIMO PROMENE...NA BOLJE! ❤ ❤ Svi smo različiti i svako od nas i različito reaguje na pojedine namirnice! Da li imate problem sa suvišnim kilogramima, neobjašnjivo ste depresivni, imate osećaj nadutosti nakon jela, patite od zatvora ili dijareje, pospani ste nakon jela, imate bolove u stomaku, glavobolju i nikako ne mošete smršati?! Ukoliko ste se prepoznali u nekim pitanjima, onda je DiaLab Vaša sledeća stanica. Svaki pozitivan odgovor ukazuje na mogućnost postojanja intolerancije. Ovo je jedan od najboljih poteza koji možete učiniti za svoje zdravlje!

 • Ponuda obuhvata test intolerancije na hranu (349 namirnica) plus kompletna krvna slika (leukociti, hemoglobin, eritrociti, trombociti...) sa leukocitnom formulom, glukoza, holesterol, HDL, LDL i trigliceridi 
 • Test intolerancije mogu koristiti osobe starije od 14 godina
 • Osobe do 14 godina mogu raditi test uz preporuku lekara ili nutricioniste
 • Vaučere možete iskoristiti na 3 lokacije: Radoslava Grujića br.1  ili Nike Strugara 8b (Žarkovo) ili Smederevski put 6a (Vinča)
 • Jedna osoba može kupiti jedan kupon za sebe i više kupona na poklon
 • Nije neophodno zakazivanje unapred
 • Sve informacije možete dobiti putem tel: 
  011/ 2456-473, 
  011/ 34-44-859
 • Radno vreme ordinacije:  
  pon-pet: 07-20h   
  sub: 07-15h
 • Rok iskoristivosti kupona 
  do 28.02.2017.godine

DiaLab

Adresa:
Radoslava Grujića 1

Telefon:
011/2456-473
011/34-44-859

www.dialab.rs

Današnja ponuda obuhvata test intolerancije na hranu (349 namirnica) plus kompletnu krvnu sliku sa leukocitnom formulom, glukoza, holesterol, HDL, LDL i trigliceridi.

Netolerancija na hranu je screening test  namenjen svim odraslim osobama koje imaju problem sa prekomernom telesnom težinom, povišenim vrednostima glukoze, holesterola i triglicerida. Pojedinačne komponente namirnica mogu se na različite načine štetno uticati na individualno zdravlje u smislu izazivanja različitih reakcija od strane gastrointestinalnog trakta, neuroloških, dermatoloških i reumatskih tegoba. 

Eliminacijom namirnica sa štetnim komponentama, pacijentreguliše telesnu težinu i ujedno poboljšava svoj opšti zdravstveni status ublažavajući gore navedene tegobe. Rezultat testa podrazumeva listu od 349 dozvoljenih i zabranjenih namirnica koje su individualno uskladjenje sa opštim zdravstvenim stanjem pacijenta.

Rezultati analiza gotovi su istog dana i mogu se poslati mailom ili podići u laboratoriji

DiaLab je osnovan 2003. godine i u timu radi 15 stalno zaposlenih, od toga 2 magistra medicinske biohemije i 2 lekara mikrobiologa, sa dugogodišnjom kliničkom praksom, koji su na raspolaganju svim pacijentima u pogledu konsultacija i tumačenja rezultata.

Vrhunska opremljenost DIALAB-a, visoko stručni i iskusni kadar, kao i sprovodjenje kontrole kvaliteta, garantuju pacijentima i njihovim lekarima tačne rezultate, neophodne za postavljanje dijagnoze, praćenje toka bolesti ili uskladjivanje terapije, koji se dobijaju u toku dana, a na lični zahtev i za jedan sat, (osim mikrobioloških , koji zahtevaju duže analiziranje).

Sve laboratorijske analize se obavljaju u skladu sa SVETSKIM STANDARDIMA SAVREMENE LABORATORIJSKE DIJAGNOSTIKE. 

Uživajte u stvarno najboljim ponudama i popustima u gradu!

Komentari
Nema dodatih komentara

Kako platiti - Načini plaćanja

Vaš predlog

Naziv mesta:

Kontakt (ukoliko znate):

Kratak opis predloga (ukoliko želite):

Pošalji